Τι δώρα προτιμούν οι οδοντίατροι; Έρευνα απαντά

0
1198
Τι δώρα προτιμούν οι οδοντίατροι; Έρευνα απαντά

Τα σοκολατάκια -καθώς και άλλα φαγώσιμα- είναι τα πιο δημοφιλή δώρα (87%) που προτιμούν οι οδοντίατροι, σύμφωνα με μία νέα έρευνα.

Τι δωρα προτιμουν οι οδοντίατροι; Ερευνα απαντα

Το αλκοόλ (40%) ήρθε δεύτερο ως δημοφιλής επιλογή δώρου, ενώ το κεφάλι ενός γουρουνιού, ένας φασιανός και σπιτικά χριστουγεννιάτικα στολίδια ήταν από τα πιο ασυνήθιστα δώρα που αναφέρθηκαν στην έρευνα της Dental Defence Union (DDU).

Από τους οδοντιατρικούς επαγγελματίες που απάντησαν, το 77% πιστεύουν ότι τα δώρα που λαμβάνουν είναι δώρα εκτίμησης για την φροντίδα που προσφέρουν.

Η έρευνα μας βρήκε ότι το 78% των οδοντιατρικών επαγγελματιών που ανταποκρίθηκαν έλαβαν τουλάχιστον ένα δώρο από τους ασθενείς τους μέσα στον τελευταίο χρόνο, με το 3% να είναι οι τυχεροί που λαμβάνουν περισσότερα από 15 δώρα το χρόνο,” είπε ο νομικός σύμβουλος της DDU, David Lauder.

Πηγή: http :// www. dentistry. co. uk /2016/ 12 /13/ chocolates -and- alcohol- the- most- popular- gifts- for- dentists/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.