Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι τώρα φθηνότερα και λιγότερο επώδυνα!

0
841
Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι τώρα φθηνότερα και λιγότερο επώδυνα!

Στα πλαίσια της μεγιστοποίησης των οφελών για τους ασθενείς που υποβάλλονται σε οδοντιατρικές επεμβάσεις καθώς και της επέκτασης της οδοντικής τεχνολογίας, οι ειδικοί επεξεργάζονται το πώς οι οδοντικές θεραπείες μπορούν να γίνουν ανώδυνες, οικονομικές και μακροπρόθεσμες.

Τα οδοντικά εμφυτεύματα ειναι τωρα φθηνοτερα και λιγοτερο επωδυνα!

Οι ασθενείς δεν χρειάζεται πλέον να περιμένουν να αντικαταστήσουν το λείπουν δόντια τους – τώρα το οδοντικό εμφύτευμα, η ταχυδρομική και η οδοντιατρική στέμμα μπορούν να τοποθετηθούν σε μία μόνο επίσκεψη.
Ο Dr. Ajay Sharma δηλώνει ότι ευτυχώς πολλοί οδοντίατροι είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση των φοβισμένων ασθενών και οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις έχουν κάνει τις θεραπείες πολύ πιο εύκολες και έχουν μειώσει τον πόνο και τον φόβο της επίσκεψης στον οδοντίατρο.

Η οδοντιατρική χειρουργική είναι μια δύσκολη, επώδυνη διαδικασία, ανεξάρτητα από το ποια είναι η διαδικασία. Η απόξεση ενός δοντιού και η τοποθέτηση ενός εμφυτεύματος κάποιους μήνες αργότερα μπορεί να οδηγήσει σε μείζονες επιπλοκές“, δήλωσε ο Dr. Sharma.  Οι συνέπειες αυτού υπερβαίνουν τον πόνο και μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια των δοντιών.

Δηλώνει επίσης, ότι οι μεγάλες εξελίξεις στην οδοντιατρική έχουν γίνει για να βοηθήσουν στην αναγέννηση των οστών και των ιστών. “Όταν έρθει η ώρα να εισαχθεί το εμφύτευμα, ο χώρος από τον οποίο έχει εξαχθεί το δόντι έχει σταθεροποιηθεί και το μόσχευμα τοποθετείται για να προστατεύει την ακεραιότητα του χώρου“.

Με τα άμεσα οδοντικά εμφυτεύματα δεν χρειάζεται να ζείτε με ένα κενό στα δόντια σας ή να φοράτε μια ψεύτικη προσωρινή θήκη ενώ περιμένετε τη θεραπεία. Και με την επιτυχία των οδοντικών εμφυτευμάτων της μιας επίσκεψης, όλο και περισσότεροι ασθενείς στρέφονται σε αυτή τη διαδικασία“, πρόσθεσε ο Dr. Sharma.

Εάν έχετε ένα χαμένο δόντι, έχετε πολλές επιλογές για την αντικατάσταση του, αλλά τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι τα πιο σταθερά και αποτελεσματικά σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες επιλογές.

Με τον  εξοπλισμό 3D που χρησιμοποιούμε για την προετοιμασία των οδοντικών εμφυτευμάτων, σχεδιάζουμε διαδικασίες μιας ημέρας μέσω μιας εικονικής μακέτας του στόματος των ασθενών, η οποία εξαλείφει την ανάγκη τομής των ούλων ώστε να αποκαλυφθεί το οστό του ασθενή. Επιπλέον, δεν υπάρχει ανάγκη για δεύτερη επίσκεψη παρακολούθησης ώστε να ολοκληρωθεί η θεραπεία“, εξήγησε ο Δρ Sharma.

Η βελτίωση της εμφάνισης του στόματος, της ομιλίας, της άνεσης, η ευκολότερη κατανάλωση φαγητού, η βελτιωμένη αυτοεκτίμηση, και η βελτίωση της στοματικής υγείας είναι μόνο μερικά από τα οφέλη των οδοντικών εμφυτευμάτων.

Πηγή: http://www.deccanchronicle.com/lifestyle/health-and-wellbeing/310517/dental-implants-are-now-less-painful-and-affordable-than-before.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.