Συστέγαση ιδιωτικών φορέων παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας χωρίς εταιρική σχέση

0
726
κτήριο γραφείων

Με την απόφαση, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος Β, αρ. Φύλλου 2308), καθορίζονται οι τεχνικές προδιαγραφές για τη συστέγαση ιδιωτικών φορέων παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας χωρίς εταιρική σχέση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον νομοθέτη, “…ως συστεγαζόμενες μονάδες ορίζονται τα ιατρεία, οδοντιατρεία και πολυϊατρεία που συστεγάζονται με εργαστήρια αισθητικής, μονάδες αδυνατίσματος και διαιτολογικές μονάδες, γραφεία διαιτολογικά, λογοθεραπευτών, εργοθεραπευτών και ψυχολόγων”.

Στα κτήρια στα οποία πρόκειται να γίνει συστέγαση, πρέπει να ελέγχεται η νομιμότητα των υφισταμένων κατασκευών, η εκπλήρωση των όρων και των προϋποθέσεων που καθορίζονται από τους σχετικούς κανονισμούς και τις ανωτέρω προδιαγραφές, καθώς και η λειτουργικότητα του κτιρίου.

Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μπορούν να στεγάζονται σε κτίριο στο οποίο υπάρχουν και άλλες χρήσεις (γραφεία, κατοικίες, καταστήματα, ή και άλλες εμπορικές χρήσεις).

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.