Προωθήστε το οδοντιατρείο σας με στρατηγική!

0
636
Προωθήστε το οδοντιατρείο σας με στρατηγική!

Κανείς δεν συμμετέχει σε μια παρτίδα σκάκι ή ένα γύρο Scrabble χωρίς στρατηγική. Αυτά τα παιχνίδια απαιτούν από τους παίκτες να προβλέπουν κάθε κίνηση των αντιπάλων τους, μερικές φορές δύο, τρία ή και τέσσερα βήματα μπροστά. Αν λοιπόν καταβάλλετε μια τόσο μεγάλη προσπάθεια για ένα παιχνίδι από το οποίο δεν έχετε πρακτικά να κερδίσετε κάτι, τότε γιατί να μην κάνετε το ίδιο και για το οδοντιατρείο σας;

Προωθήστε το οδοντιατρείο σας με στρατηγική!

Ήδη γνωρίζετε ότι χρειάζεται να δημοσιεύετε στα social media πολλές φορές κάθε εβδομάδα. Το θέμα είναι αν μέσα στη στρατηγική σας έχετε συμπεριλάβει κάποιες σκέψεις σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους που επιθυμείτε να επιτύχετε.

Βάλτε ένα στόχο

Το να βάλετε ένα στόχο ακούγεται εύκολο, δε συμφωνείτε; Μπορεί να λέτε στον εαυτό σας ότι θα ξεκινήσετε να δημοσιεύετε στο Facebook συχνότερα ή ότι θα στέλνετε ηλεκτρονικά μηνύματα στους ασθενείς σας αρκετές φορές το χρόνο. Το θέμα είναι ότι αυτοί οι στόχοι δεν είναι Έξυπνοι (SMART). Τι σημαίνει SMART goals;

S = Specific (Συγκεκριμένοι) (Για παράδειγμα, θα δημοσιεύω στο Facebook 2 φορές τη βδομάδα).

M = Measurable (Μετρήσιμοι) (Για παράδειγμα, αν δεν δημοσιεύσω στο Facebook 2 φορές την εβδομάδα, τότε δεν θα έχω πετύχει το στόχο μου).

A = Action-oriented (Προσανατολισμένοι στη Δράση) (Για παράδειγμα, κάθε Κυριακή στις 5 μ.μ. θα ετοιμάζω το περιεχόμενο των αναρτήσεων μου για την εβδομάδα που ξεκινάει).

R = Realistic (Ρεαλιστικοί) (Δύο αναρτήσεις ανά εβδομάδα είναι ένας εφικτός στόχος. Οι περισσότερες αναρτήσεις μπορεί να μην συνιστούν για εσάς έναν υλοποιήσιμο στόχο).

T = Time-bound (Χρονικά όρια) (Για παράδειγμα, θα επιτύχω αυτόν τον στόχο τέσσερις φορές μέσα στον επόμενο ένα μήνα).

Αν, επιπλέον, ενθαρρύνετε και την ομάδα σας να συμμετάσχει σε αυτήν την προσπάθεια προώθησης του οδοντιατρείου σας, τότε είναι σίγουρο ότι θα έχετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και θα σας μένει ο απαραίτητος χρόνος για τη φροντίδα των ασθενών σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.