Προαγωγή της στοματικής υγείας στα Παιδικά Χωριά SOS με τη βοήθεια της Orbit και των πολιτών

0
778
Orbit σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS

Με κεντρικό μήνυμα «Μασάμε για καλό», η Orbit πραγματοποιεί πρόγραμμα φροντίδας στοματικής υγείας σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS.

Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας η Orbit θα προσφέρει το ποσό των 0,05 ευρώ από την πώληση κάθε συσκευασίας Orbit στα Παιδικά Χωριά SOS, όπου με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα ενισχυθεί οικονομικά η προαγωγή της στοματικής υγείας των παιδιών και των εφήβων που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS.

Ειδικό ενημερωτικό και παράλληλα διαδραστικό περίπτερο θα βρουν οι καταναλωτές στο κατάστημα Mega ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ελληνικό από 19/3 έως 01/04. Στο ίσιο χρονικό διάστημα οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν online τις δικές τους φωτογραφίες (selfie) με το hashtag #OrbitSOS στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook ενισχύοντας περαιτέρω την πρωτοβουλία της ORBIT, καθώς για κάθε φωτογραφία που θα ανέβει με το #OrbitSOS, η Orbit θα συνεισφέρει επιπλέον 0,05 ευρώ στα Παιδικά Χωριά SOS.

Οι επιστημονικοί οδοντιατρικοί φορείς θα συμφωνήσουν ότι μια τσίχλα χωρίς ζάχαρη την ημέρα μπορεί να ενισχύσει την την καλή στοματική υγεία (εφόσον φυσικά ακολουθείτε τακτικό βούρτσισμα τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα σε συνδυασμό με οδοντικό νήμα τουλάχιστον μια φορά τη μέρα), ειδικά στην περίπτωση που είναι αναγκαίο το βούρτσισμα αλλά ο τόπος και ο χρόνος δεν το επιτρέπει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.