Οδοντίατρος είναι η νέα Μις Υφήλιος!

0
9106
Οδοντίατρος είναι η νέα Μις Υφήλιος!

Ο 65ος Διαγωνισμός ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στις Φιλιππίνες ανέδειξε Μις Υφήλιο την Αιρις Μιτενέρ, φοιτήτρια της Οδοντιατρικής και φιλοδοξεί να γίνει χειρούργος οδοντίατρος.

Οδοντίατρος ειναι η νεα Μις Υφηλιος!

Η Αιρις Μιτενέρ κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις 85 χώρες που διεκδικούσαν το στέμμα, στην τελετή διήρκεσε περίπου 3 ώρες.

https://www.youtube.com/watch?v=qioGuDanpPw

Η 24χρονη καλλονή που φιλοδοξεί να γίνει χειρούργος οδοντίατρος ξαφνιάστηκε όταν ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το όνομά της. Η κάμερα την κατέγραψε συγκινημένη και έκπληκτη όταν η απερχόμενη Μις Υφήλιος της φορούσε το στέμμα.

Στις πρώτες της δηλώσεις, η νέα Μις Υφήλιος είπε: “Νιώθω ευλογημένη. Ο τίτλος της Μις Υφήλιος είναι ένα όνειρο. Κάθε κορίτσι θέλει να γίνει Μις Υφήλιος, όλα είναι καταπληκτικά. Θέλω να βοηθήσω κόσμο, θέλω να καταλάβω τον κόσμο, θέλω να συναντήσω ανθρώπους, γι’αυτό είναι όνειρο αυτό που μου συμβαίνει”.

Μεταξύ άλλων η νεαρή Αιρις είπε ότι “θέλει να προωθήσει τη στοματική υγιεινή.”

Στο διαγωνισμό, αναδείχτηκε ως πρώτη αναπληρωματική η Μις Αϊτή, Ρακέλ Πελισιέ, και η δεύτερη αναπληρωματική η Μις Κολομβία, Αντρέα Τοβάρ.

Πηγή:  ht tp :// ww w. bov ary. gr/ fa ces/ 38 13/ g a l l i d a- o d o n t i a t r o s- i- ne a- m is- yf il io s

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.