Οδοντίατρος αρνείται να θεραπεύσει τους υποστηρικτές του Ερντογάν!

0
442
blank
NEW YORK, USA - Sep 21, 2016: Turkish President Recep Tayyip Erdogan during the 71 th session of the UN General Assembly in New York

Innsbruck, Αυστρία: Ένας οδοντίατρος στην Αυστρία έχει προκαλέσει κάποια αίσθηση με το μήνυμα διαμαρτυρίας που απηύθυνε στους ασθενείς.

Οδοντίατρος αρνειται να θεραπευσει τους υποστηρικτες του Ερντογαν!

Για τρεις εβδομάδες, το οδοντιατρείο του είχε ένα μήνυμα που ανέφερε ότι οι υποστηρικτές του Τούρκου Προέδρου Ρεσέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θα θεραπεύονταν. Το σημείωμα κυκλοφόρησε ευρέως στα social media και αποτέλεσε αντικείμενο πολλών συζητήσεων και αντιπαραθέσεων. Ακόμη και η Τουρκική τηλεόραση έκανε ζωντανό ρεπορτάζ από τη σκηνή.

Σε ένα κομμάτι χαρτί, ο οδοντίατρος ανακοίνωσε στα τούρκικα ότι η άνθρωποι που συμφωνούν με την πολιτική του Ερντογάν δεν θα πρέπει να αναζητούν ραντεβού στο οδοντιατρείο του. Εικόνες του σημειώματος στην πόρτα εξαπλώνονται στο διαδίκτυο, προκαλώντας όλων των ειδών τις αντιδράσεις.

Οδοντίατρος αρνείται να θεραπεύσει τους υποστηρικτές του Ερντογάν!

Η Οδοντιατρική Ένωση της Αυστρίας παρενέβη και ζήτησε από τον οδοντίατρο να αφαιρέσει το σημείωμα.

Εν τω μεταξύ, ο οδοντίατρος έκανε μια δήλωση σχετικά με την κίνησή του αυτή στα ΜΜΕ. Ήθελε να λάβει μια θέση εναντίον της πολιτικής γραμμής του Τούρκου προέδρου και του αποτελέσματος του πρόσφατου τουρκικού δημοψηφίσματος, είπε στην καθημερινή εφημερίδα Österreich. Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι “οποιοσδήποτε ζητήσει ραντεβού θα λάβει οδοντιατρική φροντίδα χωρίς να του ζητηθεί η γνώμη του σχετικά με τα πολιτικά θέματα.”

Πηγή: Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.