Οδοντιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα;

0
2758
blank

Οι οδοντιατρικές εργασίες στην Ελλάδα είναι αποδεδειγμένα πιο οικονομικές σε σχέση με την Γερμανία ή την Αγγλία. Οι λίστες αναμονής στον κρατικό τομέα σε αυτές τις χώρες είναι μήνες ολόκληροι. Σε άλλες χώρες αυτό που λέγεται ιατρικός ή στην προκείμενη, οδοντιατρικός τουρισμός έχει αναπτυχθεί αρκετά με πρωτοπόρο την Ουγγαρία που ξεκίνησε πριν 15 χρόνια.

Η Ελλάδα που θεωρείται από τους κορυφαίους αλλά και ιδανικούς προορισμούς αναψυχής, δεν θα μπορούσε να αναπτύξει τον οδοντιατρικό τουρισμό; Η απάντηση έρχεται από τον καθηγητή της  Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νικόλαο Κουβελά, η οποία και είναι καταφατική. Η Ελλάδα έχει όλα τα φόντα για να προσελκύσει οδοντιατρικούς τουρίστες και ο κ. Κουβελάς έχει βάλει στόχο να το κάνει πραγματικότητα, παρά τις κρατικές αλλά και πολιτειακές αντιξοότητες.

Τα πλεονεκτήματα ενός τουριστικού πακέτου που θα περιλαμβάνει και οδοντιατρική περίθαλψη είναι πολλά. Το πακέτο αφορά 5θήμερη διαμονή και καλύπτει τα έξοδα διαμονής, αναψυχής και μεταφοράς. Η κύρια αγορά του προϊόντος δεν είναι μεμονωμένα άτομα αλλά ασφαλιστικές εταιρείες του εξωτερικού. Οι τουρίστες του οδοντιατρικού τουρισμού θεωρούνται υψηλού επιπέδου, κάτι που η χώρα μας έχει σίγουρα ανάγκη. Τέλος οι ημέρες που χρειάζονται και την αποθεραπεία είναι λίγες σε σχέση με άλλες ιατρικές εργασίες όπως η πλαστική.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.