Το οδοντιατρικό μικροσκόπιο της ZEISS φέρνει την επανάσταση!

0
771
Το οδοντιατρικό μικροσκοπιο της ZEISS φερνει την επανασταση!Το οδοντιατρικό μικροσκοπιο της ZEISS φερνει την επανασταση!

Κολωνία, Γερμανία: Στο φετινό Διεθνές Οδοντιατρικό Συμπόσιο, η ZEISS παρουσιάζει το EXTARO 300, το οποίο είναι έτοιμο να φέρει την επανάσταση και να διαφοροποιήσει τις οδοντιατρικές πρακτικές με επαυξημένη απεικόνιση, ψηφιακή επικοινωνία με τον ασθενή και λειτουργία με το ένα χέρι.

Το οδοντιατρικό μικροσκοπιο της ZEISS φερνει την επανασταση!

Το οδοντιατρικό μικροσκόπιο υποστηρίζει τους οδοντιάτρους στην επανορθωτική οδοντιατρική, την ενδοδοντία και σε όλα τα πεδία της οδοντιατρικής χειρουργικής επέμβασης, ώστε να επιτύχουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο απόδοσης και αποτελεσμάτων, τόσο λειτουγικά όσο και αισθητικά.

Βελτιωμενη απεικονιση

Η λειτουργία φθορισμού στο ZEISS EXTARO 300 υποστηρίζει την αποδοτική αποκατάσταση των σφραγσμάτων που πλήττονται από τερηδόνα και έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να διακρίνει μεταξύ των φυσικών και των σκληρών οδοντικών ιστών και των πιο συχνά χρησιμοποιούμενων σύνθετων ρητινών.

Αυτή η σαφής οπτική διαφοροποίηση βοηθά στη γρήγορη εύρεση της πληγείσας περιοχής, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο στην οδοντιατρική καρέκλα κατά τη διάρκεια αφαίρεσης του τερηδονισμένου ιστού.

Ο Dr Marko Jakovac, επίκουρος καθηγητής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ζάγκρεμπ, ανέφερε: “Για την αφαίρεση των παλιών αποκαταστάσεων, η λειτουργικότητα αυτοφθορισμού της ZEISS με βοηθά να αντιμετωπίσω την τερηδόνα όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να αποφύγω την αφαίρεση υγιούς οδοντικού ιστού.

Η λειτουργία TrueLight παρέχει επαρκή χρόνο για την ολοκλήρωση πολύπλοκων εργασιών μοντελοποίησης, εμποδίζοντας την πρόωρη σκλήρυνση των συνθετών υλικών κάτω από το μικροσκόπιο. Σε αντίθεση με τα πορτοκαλί φίλτρα, η νέα βελτιστοποιημένη ισορροπία χρωμάτων εξακολουθεί να επιτρέπει στον κλινικό γιατρό να προσδιορίσει τον σχετικό οδοντικό ιστό.

Ψηφιακη επικοινωνια με τον ασθενη

Η ZEISS Connect App επιτρέπει στους οδοντιάτρους να ενημερώνουν τους ασθενείς τοσο για τις ανάγκες θεραπείας όσο και για τα επιτυχθέντα αποτελέσματα. Η ψηφιακή ροή εργασίας διευκολύνει την καταγραφή των κλινικών περιπτώσεων και τις ενσωματώνει στο ψηφιακό γραφείο.

Λειτουργια με το ενα χερι

Όλες οι λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν με το πάτημα ενός κουμπιού και οι οδοντίατροι μπορούν να ρυθμίσουν την εστίαση από 200 έως 430 χιλιοστά με μόνο ένα δάχτυλο.

Το ZEISS EXTARO 300 ως μέρος της οδοντιατρκής πρακτικής βοηθά όχι μόνο τη βελτίωση της άνεσης αλλά και την αποτελεσματικότητα  της θεραπείας.

Πηγή:  http://www.dental-tribune.com/articles/business/europe/33873_zeiss_dental_microscope_introduces_breakthrough_augmented_visualisation_.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.