Η Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ στις 100 καλύτερες του κόσμου!

0
1675
Η Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ στις 100 καλύτερες του κόσμου!

Σύμφωνα με το διεθνές σύστημα αξιολόγησης ShanghaiRanking’s Global Ranking of Academic Subjects 2017 (πεδίο Dentistry & Oral Sciences) η Οδοντιατρική Σχολή μας κατατάχθηκε μεταξύ των 100 καλύτερων του κόσμου και συγκεκριμένα στη θέση 90, ενώ οι υπόλοιπες σχολές του Πανεπιστημίου έλαβαν θέσεις άνω της 250ης.

Η Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ στις 100 καλυτερες του κοσμου!

Το σύστημα αυτό, που βασίζεται σε αυστηρώς αντικειμενικά κριτήρια, θεωρείται το πλέον απαιτητικό διεθνώς, με σαφείς παραμέτρους αξιολόγησης.

Η κορυφαία αυτή διεθνής διάκριση βασίζεται κυρίως στο επιστημονικό έργο των μελών ΔΕΠ αλλά και τη συμβολή όλου του προσωπικού της Σχολής. Η σημασία της διάκρισης είναι ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς τις τρέχουσες συνθήκες στη χώρα μας.

Η Οδοντιατρική Σχολη, που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες καθώς δεν λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση, κατάφερε να ξεπεράσει  σχολές πανεπιστημίων της Αμερικής και της Ευρώπης με πολλαπλάσιο προϋπολογισμό και οικονομική υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες για την κατάταξη και τα κριτήρια θα βρείτε εδώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.