Οδοντιατρικά … άτακτοι!

0
1035
Οδοντιατρικά ... άτακτοι!

“He’s making a list and checkin’ it twice.. He’s gonna find out who’s naughty and nice.. Santa Claus is coming to Town…”

Οι οδοντιατρικά … ατακτοι της χρονιας !

  1. Οι ασφαλιστικές εταιρίες. Όλες τους. Μία προς μία.
  2. Όλοι όσοι υποστήριξαν την άποψη ότι το οδοντικό νήμα είναι περιττό. Σε έξι μήνες ο οδοντίατρος σας θα θεραπεύει την τερηδόνα ανάμεσα στα δόντια σας.
  3. Όσοι δεν εμφανίζονται στα ραντεβού. Ειδικά αν ο οδοντίατρος σας αποφάσισε να αγιάσει και να ανοίξει το ιατρείο … το Σάββατο!
  4. Οποιοσδήποτε είναι υπεύθυνος για τις διαφημίσεις στο Facebook που αρχίζουν με το “Το μυστικό που ο οδοντίατρος σας δε θέλει να ξέρετε για τα λευκότερα δόντια..”
  5. Το λάδι καρύδας.
  6. Οι καινούριες φρέζες που δεν μπορούν να κόψουν γλυκά.
  7. Ο τυχαίος άγνωστος που συναντήσατε, ο οποίος σπεύδει να σας πει όλες του τις τρομακτικές εμπειρίες με οδοντιάτρους, επειδή κάνατε το λάθος και του είπατε ότι είστε οδοντίατρος. Την επόμενη φορά πείτε ότι είστε “νονός της νύχτας.” Αυτό θα εξηγήσει γιατί οδηγείτε το συγκεκριμένο αμάξι..
  8. Οι ασφαλιστικές εταιρίες. Πάλι.
  9. Οι αντιπρόσωποι πωλήσεων που έχουν τη λύση σε ένα πρόβλημα που δημιούργησαν οι ίδιοι εξαρχής. Πόσο παράξενο είναι αλήθεια ότι αυτή η πανάκριβη καινούρια αναβάθμιση θα διορθώσει το πρόβλημα που φαίνεται ξαφνικά να έχω….

Πηγή: www. dentaltown. com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.