Νέος ασύρματος υπερηχητικός ενεργοποιητής για την ενδοδοντική θεραπεία!

0
1109
Νέος ασύρματος υπερηχητικός ενεργοποιητής για την ενδοδοντική θεραπεία!

Besancon, Γαλλία: Η ενδοδοντική εταιρεία MICRO-MEGA ξεκίνησε στην Ευρώπη τη διανομή της συσκευής EndoUltra με υπερήχους EndoUltra, που κατασκευάζεται από μια αμερικανική εταιρεία. Σύμφωνα με το MICRO-MEGA, η φορητή συσκευή βοηθά στη διαδικασία του καθαρισμού της δύσκολης ανατομικά ρίζας του δοντιού και έτσι βελτιώνει τα αποτελέσματα της ενδοδοντικής θεραπείας.

Νεος ασυρματος υπερηχητικος ενεργοποιητης για την ενδοδοντική θεραπεια

Συχνά η πρόσβαση σε περιοχές όπως οι ριζικοί σωλήνες και τα πλευρικά κανάλια είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Συνεπώς, ένα τμήμα της επιφάνειας του ριζικού σωλήνα μπορεί να μην γίνεται να προσεγγιστεί με χειροκίνητα ή περιστροφικά όργανα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Επιπρόσθετα, το στρώμα κηλίδων που παράγεται από τα ενδοδοντικά όργανα μπορεί να φράξει τα ανοίγματα των οδοντικών σωληνών, αυξάνοντας τον κίνδυνο μόλυνσης και την ανάγκη επανάληψης της θεραπείας. Επομένως, ο τελικός καθαρισμός είναι σημαντικός για την πλήρη απολύμανση.

Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία, η συσκευή EndoUltra έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ενδοκαναλική ενεργοποίηση του καθαρισμού κατά την τελική πλύση. Χρησιμοποιεί υπερηχητική τεχνολογία σε συχνότητα 40 kHz για να διαταράξει το βιοφίλμ, να αφαιρέσει ότι φράζει τους σωλήνες, να βελτιώσει τη διείσδυση του διαλύματος καθαρισμού και να μειώσει τα βακτηριακά επίπεδα.

Η πλήρης σειρά με τα σύνεργα EndoUltra της MICRO-MEGA εγκαινιάστηκε επίσημα χθες και θα είναι διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.