Το Νέο NanoBone ® | putty αλλάζει τα δεδομένα στην οστική αναδόμηση!

0
1204
Οστική
Το νέο Συνθετικό Οστικό Μόσχευμα NanoBone ® τώρα κυκλοφορεί έτοιμο για απευθείας κλινική εφαρμογή!

Το Νεο NanoBone ® | putty αλλαζει τα δεδομενα στην οστική αναδομηση!

Το NanoBone ® | putty, χάρη στην ειδική δομή του ως μιμητικό υλικό της βιολογικά φυσικής διαδικασίας του οργανισμού που οδηγεί σε οστική ανακατασκευή, συνδυάζει τη γρήγορη αναδόμηση του οστού με την ευκολία στη χρήση.

Η τεχνολογία NanoBone® είναι μια νέα κατηγορία προΐόντων, εντελώς αντίθετη από τα υλικά αποκατάστασης οστού που ήταν μέχρι τώρα διαθέσιμα στην αγορά. Η σύνθεση του NanoBone® είναι παρόμοια με αυτήν του φυσικού οστού, λόγω του συνδυασμού του νανοκρυσταλλικού υδροξυαπατίτη (HA), κύριου συστατικού του αυτόλογου οστού, με τη μήτρα από διοξείδιο του πυριτίου (SiO2), η οποία προάγει ενεργά το σχηματισμό κολλαγόνου και οστού.

Το NanoBone® παράγεται με τη μέθοδο της κολλοειδούς τήξης σε θερμοκρασίες μέχρι και 700 βαθμούς κελσίου, είναι μη πυροσυσσωματωμένο και έχει πόρους σε μεγέθη που κυμαίνονται από νανόμετρα έως μικρόμετρα. Οι δυνατότητες της νανοτεχνολογίας αξιοποιούνται μέσω του νανοκρυσταλλικού υδροξυαπατίτη και των διασυνδεδεμένων νανοπόρων. Οι πρωτεΐνες από το αίμα καλύπτουν εντελώς την εσωτερική επιφάνεια (περίπου 84 τ.μ./γρ.) και το σώμα δέχεται το βιοΰλικό σαν να είναι ενδογενές.
Η μήτρα διοξειδίου του πυριτίου, μέσω της διαδικασίας αλλαγής μήτρας, γίνεται οργανική μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες.

Ως αποτέλεσμα, οι κόκκοι του NanoBone® αποκτούν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με την εξωκυτταρική μήτρα του οστού!

Οι ανοσοΐστολογικές εξετάσεις που έχουν γίνει δείχνουν ότι σε αυτό το σημείο της διαδικασίας όλες οι βασικές πρωτεΐνες σχηματισμού του οστού είναι παρούσες. Επιπλέον, η έλξη και η διαφοροποίηση των οστεοβλαστών από τους οστεοκλάστες είναι άλλη μία ισχυρή ένδειξη ότι το βιοΰλικό NanoBone® έχει οστεοεπαγωγικές ιδιότητες και προωθεί τη φυσική αναδόμηση του οστού.

Τα οφελη της χρησης του NanoBone ® | putty!

Το NanoBone ® | putty προσφέρει :

  1. Εξαιρετικά Γρήγορο Σχηματισμό Οστού. Η νανοδομή προωθεί αποτελεσματικά την αγγειογένεση και κατά συνέπεια το γρήγορο σχηματισμό νέου οστού.
  2. Ελεγχόμενη Οστεοεπαγωγή. Η συγκέντρωση αυξητικών παραγόντων, όπως για παράδειγμα του ενδογενούς ΒΜΡ, είναι ενεργή.
  3. Πλήρη Αναδιαμόρφωση. Οι οστεοκλάστες απορροφούν το υλικό ενώ ταυτόχρονα οι οστεοβλάστες σχηματίζουν νέο οστό.
  4. Ασφάλεια. Η εξαιρετική του ποιότητα εγγυάται πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών κατά την εφαρμογή.

Το NanoBone ® | putty, το καινοτόμο αυτό προΐόν που φέρνει την επανάσταση στην γρήγορη και φυσική οστική αναδόμηση διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την εταιρεία οδοντιατρικών ειδών, Δ. Μαυραειδόπουλος Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 3837334, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mavraidopoulos.gr.

Φέρτε την επανάσταση στην κλινική σας με το NanoBone ® | putty!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.