Το νέο Δημοτικό Οδοντιατρείο στα Ιωάννινα είναι γεγονός!

0
775
Το νέο Δημοτικό Οδοντιατρείο στα Ιωάννινα είναι γεγονός!

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου των Ιωαννίνων στα πλαίσια της προσπάθειας του για την παροχή κοινωνικής προστασίας στα Ιωάννινα, εγκαινίασε το νέο Δημοτικό Οδοντιατρείο.

Το νέο Δημοτικό Οδοντιατρείο στα Ιωάννινα είναι γεγονός!

Το νεο Δημοτικο Οδοντιατρείο στα Ιωαννινα ειναι γεγονος!

Το οδοντιατρείο που εγκαινιάστηκε θα προσφέρει τις οδοντιατρικές υπηρεσίες του στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ κ. Φίλιππος Τσουμάνης έκανε μία σύντομη αναφορά στο έργο και τις δράσεις που υλοποιούνται μέχρι σήμερα, όπως το δημοτικό ιατρείο και φαρμακείο, και τόνισε ότι το οδοντιατρείο θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τη λειτουργία του χαιρέτισε και ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας ενώ για μια υπέροχη πρωτοβουλία έκανε λόγο ο Μητροπολίτης Μάξιμος ο οποίος έκανε και την τελετή των εγκαινίων.

Οι παροχες του Δημοτικου οδοντιατρειου

Το Δημοτικό Οδοντιατρείο Ιωαννίνων θα παρέχει δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε ειδικές κατηγορίες δικαιούχων, όπως καθορίζονται από τον Κανονισμό Λειτουργίας.

Η οδοντιατρική περίθαλψη που παρέχεται από το Δημοτικό Οδοντιατρειο αφορά τις ακόλουθες εργασίες:
1. Εμφράξεις (σφραγίσματα)
2. Εξαγωγές οδόντων
3. Ενδοοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις)
4. Διάνοιξη αποστημάτων
Και όποια άλλη εργασία είναι εφικτή.

Οι δικαιουχοι

Δικαιούχοι των υπηρεσιών του Δημοτικού Οδοντιατρείου Αλληλεγγύης, όπως και των Δημοτικών Ιατρείων Αλληλεγγύης Ιωαννίνων «Νίκος Σκοπούλης» και του Δημοτικού Φαρμακείου Αλληλεγγύης είναι οι κάτοχοι της Ειδικής Κάρτας Παροχών Υγείας που εκδίδεται από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α..

Η Κάρτα αυτή παρέχεται σε δημότες ή μόνιμους κατοίκους της πόλης και σε μετανάστες, σύμφωνα με ειδικώς καθορισμένα κριτήρια τα οποία αξιολογούνται από την Επιτροπή Διοίκησης.

Το Οδοντιατρείο λειτουργεί καθημερινά από 8:00 π.μ έως 11:00. Υπάρχει Οδοντίατρος με σύμβαση παροχής υπηρεσιών σε μόνιμη βάση.

Πηγή: h t t p://w w w .e p i r u s p o s t. g r/r e portaz/ koinonia/43941-2017-04-26-15-17-32.html

Πηγή φωτογραφιών: http://www .epirus post. gr/r e p o r t a z/k o i n o n i a/4 39 41-2017-04-26-1 5-17 -32.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.