Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Χειρουργικής Στόματος – Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος

0
599
blank

Η Ε.Ε.Χ.Σ., στα πλαίσια της προσπάθειάς της για προώθηση και διάδοση των επιστημονικών χειρουργικών επεμβάσεων Στόματος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Χειρουργικής Στόματος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση. Θα είναι διάρκειας 64 ωρών και θα υλοποιηθεί στις ακόλουθες ημερομηνίες:

Σάββατο 13 / Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Σάββατο 20 / Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Σάββατο 17 / Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Σάββατο 14 / Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Η θεματολογία του προγράμματος καλύπτει όλο το φάσμα της χειρουργικής στόματος.

Η εκπαιδευτική διαδικασία περιλαμβάνει:

εξάσκηση σε χειρουργικές τεχνικές τομών, κρημνών και συρραφής του τραύματος (σε κεφαλές χοίρων) παρασκευή μοσχεύματος από πλάσμα πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες (PRGF) μετά από αιμοληψία επίδειξη εργαλείων που χρησιμοποιούνται στη χειρουργική του στόματος μελέτη πανοραμικών ακτινογραφιών και αξονικών τομογραφιών προβολή video με ενδιαφέροντα περιστατικά χειρουργικών επεμβάσεων κυκλική συμμετοχή των εκπαιδευομένων σε ζωντανές επεμβάσεις χειρουργικής στόματος, οι οποίες παράλληλα θα βιντεοσκοπούνται και θα προβάλλονται άμεσα στον σεμιναριακό χώρο.

Η επιστημονική ομάδα των διδασκόντων που θα πλαισιώσει το πρόγραμμα αποτελείται από καταξιωμένους και εξειδικευμένους στο χώρο καθηγητές και κλινικούς χειρουργούς στόματος.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

   ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

   ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ Κυδαθηναίων 3, Πλάκα

   Επιστημονικός Υπεύθυνος: Αν. Καθηγητής  Φραγκίσκος Φ. Φραγκίσκος

Μπείτε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.