Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα της Kuraray Dental!

0
274
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα της Kuraray Dental!

Στις 25 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 4η Μερίδα της Kuraray Dental με θέμα « Διαμορφώνοντάς το μέλλον της οδοντιατρικής συγκόλλησης».

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα της Kuraray Dental!

Ομιλητές της ημερίδας ήταν ο Dr. Guido Picciocchi, DDS και ο Κωνσταντίνος Τσούτης.

Στο σεμινάριο, που διεξήχθη στα πλαίσια της ημερίδας, παρουσιάστηκαν λεπτομερώς τα νεότερα δεδομένα, όσο αφορά στα διεθνή συγκολλητικά συστήματα και στις άμεσες αποκαταστάσεις οπίσθιων οδόντων με εκτεταμένη απώλεια οδοντικού ιστού και των ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών.

Επίσης, παρουσιάστηκε αναλυτικά η απλοποιημένη διαδικασία συγκόλλησης των προσθετικών αποκαταστάσεων που οφείλεται στην καινοτόμο τεχνολογία της Kuraray Dental.

Η σύγχρονη συγκόλληση είναι σε θέση να συνεργαστεί με όλα τα υλικά προσθετικών αποκαταστάσεων που διαθέτουμε σήμερα, απλοποιώντας τις διαδικασίες, ενισχύοντας τις μηχανικές ιδιότητες της αποκατάστασης και τελικά εισάγοντας μακροβιότερες αποκαταστάσεις, μειώνοντας το χρόνο της συνεδρίας.

Στην ιστοσελίδα της εταιρειας Ιωάννης Τσαπράζης Α.Ε. μπορείτε να παρακολουθήσετε την κλινική επίδειξη  από τον ομιλητή Κώστα Τσούτη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.