Κοντεύει η επιστροφή στο σχολείο; Είναι ώρα για ραντεβού στον οδοντίατρο!

1
1729
Κοντεύει η επιστροφή στο σχολείο; Είναι ώρα για ραντεβού στον οδοντίατρο!

Η επιστροφή στο σχολείο είναι μια συναρπαστική στιγμή για όλους! Εκτός από την επιλογή των ρούχων της πρώτης ημέρας και την αγορά όλων των απαραίτητων σχολικών ειδών, είναι επίσης μια καλή ώρα να προγραμματίσετε μια οδοντιατρική εξέταση.

Κοντευει η επιστροφή στο σχολείο; Ειναι ωρα για ραντεβου στον οδοντιατρο!

Σε πολλές περιοχές της Αμερικής και της Ευρώπης, η οδοντιατρική εξέταση από έναν διπλωματούχο οδοντίατρο είναι υποχρεωτική για τα παιδιά που πρόκειται να πάνε στον παιδικό σταθμό ή σε κάποια τάξη του δημοτικού.

Ακόμη όμως κι αν το παιδί σας είναι μεγαλύτερο και μπαίνει φέτος σε τάξη του γυμνασίου ή του λυκείου, η επιστροφή στο σχολείο είναι η κατάλληλη στιγμή για να θυμηθείτε και να υπενθυμήσετε στα παιδιά σας τη σημασία της στοματικής υγιεινής και τη σπουδαιότητα του καθαρισμού των δοντιών από επαγγελματία οδοντίατρο τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

Η επίσκεψη στον οδοντίατρο όχι μόνο διαβεβαιώνει ότι τα δόντια και τα ούλα των παιδιών σας θα είναι υγιή και δυνατά, αλλά και βοηθά στο να εξοικειωθούν τα παιδιά με τον οδοντίατρο, ώστε να αποφύγουν στο μέλλον να αναπτύξουν συναισθήματα άγχους και φόβου, που θα τους κοστίσουν τη στοματική τους υγεία.

Προετοιμαστείτε για την επιστροφή στο σχολείο! Κλείστε το ραντεβού με τον οδοντίατρο σας σήμερα!

 

Για να μην ψάχνετε αλλού, το DentalFinder, ο Νο.1 κατάλογος οδοντιατρικών επαγγελματιών είναι εδώ. Βρείτε σήμερα τον οδοντίατρο που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο προγραμματισμός ενός οδοντιατρικού ελέγχου πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα αποτρέψει από τυχόν έκτακτα περιστατικά που θα αποσπάσουν τα παιδιά από την κανονική ροή των σχολικών και εξωσχολικών υποχρεώσεών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.