iTero Element®Scanner: Η καθολική λύση για το ψηφιακό οδοντιατρείο!

0
2136
iTero Element®Scanner: Η καθολική λύση για το ψηφιακό οδοντιατρείο!

Ο ενδοστοματικος σαρωτης iTero Element® Scanner αποτελει τη Νο.1 ψηφιακη λυση

Η ακρίβεια της τεχνολογίας ψηφιακών αποτυπωμάτων έχει επιβεβαιωθεί από πολλές κλινικές μελέτες και είναι συχνά μεγαλύτερη από εκείνη των κλασικών μεθόδων. Αυτά τα αποτελέσματα ίσχυαν ιδιαιτέρως για την αποκατάσταση ενός δοντιού και τις τοποθετήσεις γεφυρών κατά το παρελθόν, αλλά σήμερα η ψηφιακή τεχνολογία είναι πλήρως εξοπλισμένη για να διαχειρίζεται
πλήρεις αποκαταστάσεις, εκτεταμένες εργασίες εμφυτευμάτων και θεραπείες με νάρθηκες σύγκλεισης.

Τα βασικά κριτήρια που χρειάζεται να ληφθούν υπόψιν όταν επιλέγετε έναν ενδοστοματικό σαρωτή είναι η ακρίβεια, η ταχύτητα σάρωσης, η διαθεσιμότητα των δεδομένων, ο χειρισμός, οι επιφάνειες διάδρασης του χρήστη καθώς και τα εργαλεία λογισμικού.

Ο ενδοστοματικός σαρωτής iTero Element® από την Align Technology, ο οποίος κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και δύο χρόνια, έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιον τρόπο ώστε αποτελεί ένα καθολικό εργαλείο τόσο για τον σύγχρονο οδοντίατρο όσο και για τον σύγχρονο ορθοδοντικό.

Καντε την διαφορα στην κλινικη σας!

 

Ο ​iTero Element® Intraoral Scanner​ είναι το μέλλον της κλινικής σας καθώς προσφέρει:

 • Ελεγχόμενη Ακρίβεια.
 • Εξάλειψη των κλινικών λαθών.
 • Άνεση στον ασθενή.
 • Ανάπτυξη της κλινικής με την πιο σύγχρονη τεχνολογία που είναι τόσο εύκολη στη χρήση όσο και αποτελεσματική.

Τα πλεονεκτηματα του ​iTero Element® Scanner

 1. Μοναδική ακολουθία σάρωσης: ​Με το iTero Element® μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένες σαρώσεις υψηλής ανάλυσης.
 2. Εργαλεία για τη μελέτη της σύγκλεισης​: Υπολογισμός της ποσότητας της δομής του δοντιού που θα αφαιρεθεί ανάλογα με το υλικό αποκατάστασης που έχει επιλεχθεί.
 3. Πολλαπλές επιφάνειες σάρωσης για κάθε περίπτωση​: Οι χρήστες του iTero Element® Intraoral Scanner έχουν τη δυνατότητα να σαρώνουν την ίδια περιοχή περισσότερες από μία φορές και να στέλνουν τα διαφορετικά αρχεία στο εργαστήριο σαν ένα ενιαίο αρχείο.

iTero Element®Scanner: Η καθολική λύση για το ψηφιακό οδοντιατρείο!

Ο iTero Element® Scanner ειναι το ιδανικο εργαλειο για ολικες αποκαταστασεις και οδοντικα εμφυτευματα!

Οι ενδοστοματικοί σαρωτές προσφέρουν πρόσθετα πλεονεκτήματα για τα εμφυτευματικά αποτυπώματα. Με τις συμβατικές μεθόδους, η διαδικασία τοποθέτησης εμφυτευμάτων είναι δύσκολη τόσο για τον ασθενή, όσο και για τον οδοντίατρο.

Ο ενδοστοματικός σαρωτής iTero Element® προσφέρει μια βολική λύση, καθώς η περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής βίδας επούλωσης του εμφυτεύματος, σαρώνεται πρώτη ώστε να καταστεί δυνατή η αναπαράσταση του προφίλ ανάδυσης.

Έπειτα, ένας στύλος σάρωσης κατάλληλος για το σύστημα και το μέγεθος εμφυτευμάτων βιδώνεται για τη μεταφορά της θέσης του εμφυτεύματος. Αυτός ο στύλος σαρώνεται επίσης, και προστίθεται αυτόματα στην πρώτη σάρωση.

Έτσι, το οδοντιατρικό εργαστήριο θα έχει την ακριβή θέση του εμφυτεύματος στην περιοχή καθώς και πληροφορίες για τον περιβάλλοντα ιστό. Αφού ληφθεί το αποτύπωμα της απέναντι περιοχής καθώς και η ψηφιακή σύγκλειση, η διαδικασία αποτύπωσης ολοκληρώνεται.

Αν επιπρόσθετα προετοιμασμένα δόντια περιλαμβάνονται σε αυτήν την αποτύπωση, μπορούν να ληφθούν τα ακριβή αποτυπώματα του καθενός ξεχωριστά και να ελεγχθούν αμέσως στην οθόνη. Σε αυτήν την περίπτωση είναι σημαντικό το εργαστήριο να έχει πρόσβαση στον κύριο κατάλογο του εμφυτευματικού συστήματος.

Τεχνικα Χαρακτηριστικα και συνεργασια με το εργαστηριο!

Ο iTero Element® Intraoral Scanner είναι πολλά περισσότερα από μία εναλλακτική λύση στις συμβατικές μεθόδους. Η άριστη εγχρωμη οπτικοποίηση που προσφέρει είναι το κλειδί της κλινικής αποτελεσματικότητας και της απόλυτης ικανοποίησης των ασθενών.

Οι τεχνικές δυνατότητες του iTero Element® είναι πολυάριθμες και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των αναγκών του σύγχρονου οδοντιάτρου και ορθοδοντικού:

 • iTero TimeLapse​: Οι σαρώσεις αποθηκεύονται για μελλοντικές αναφορές και ακριβή διάγνωση. Το iTero TimeLapse είναι ένα νέο μοναδικό χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν δύο iRecord® σαρώσεις κατά την πάροδο του χρόνου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άμεση οπτικοποίηση των αλλαγών στη μετακίνηση των δοντιών ή την υποχώρηση των ούλων του ασθενή καθιστώντας την επικοινωνία μεταξύ γιατρού και ασθενή πιο αποτελεσματική.
 • Angled Wand​: Το φιλικό προς τον ασθενή κυρτό ραβδί δίνει οπτική πρόσβαση στο σύνολο της στοματικής κοιλότητας, συμπεριλαμβάνοντας ακόμη και τις πιο δύσκολες περιοχές.
 • ViewFinder​: Το ViewFinder αναπαριστά με ακρίβεια την εικόνα που συλλαμβάνει η κάμερα, ενισχύοντας την οπτική επαφή με το στόμα με μια διευρυμένη και λεπτομερή εικόνα της προετοιμασίας καθώς και των περιθωριακών γραμμών.
 • Real-Time Feedback​: Η ανατροφοδότηση για περιοχές που δεν έχουν σαρωθεί γίνεται σε πραγματικό χρόνο με αποτέλεσμα την εγγύηση αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας σε κάθε εφαρμογή ή αποκατάσταση.
 • Orthodontic Treatment – Outcome Simulator : ​Δείξτε στους ασθενείς σας τα πιθανά αποτελέσματα της ορθοδοντικής θεραπείας με Invisalign. Η προσομοίωση του αποτελέσματος στο τέλος της ορθοδοντικής θεραπείας διευκολύνει την αποδοχή της από τους ασθενείς.
 • Treatment Planning Collaboration With Digital Smile Design​: Η ροή εργασίας επιτρέπει τη θεραπεία με διάφανους νάρθηκες Invisalign με τη χρήση των πρωτοκόλλων του Smile Design.
 • Digital Analytics​: Οι σαρώσεις του iTero Element® μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας με το λογισμικό ψηφιακής ορθοδοντικής OrthoCAD που προσφέρει μια ολοκληρωμένη ποικιλία ψηφιακών εργαλείων για την ορθοδοντική αξιολόγηση.
 • Open STL Export: ​Τα αρχεία σαρώσεων του iTero Element® Intraoral Scanner είναι διαθέσιμα σε ανοιχτή εξαγώμενη μορφή STL, η οποία είναι συμβατή με τους περισσότερους εξωτερικούς παρόχους. Τα αρχεία σάρωσης μπορούν επίσης να εξαχθούν και να ενσωματωθούν με τα δεδομένα cone beam CT των παρόχων σχεδιασμού της θεραπείας.
 • Custom Abutment Workflow​: Το iTero Element® περιλαμβάνει Πιστοποιημένη Συνδεσιμότητα με ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστών εμφυτευμάτων και επιλογών σαρώσεων. Σαρώστε χρησιμοποιώντας το είδος σάρωσης που θα επιλέξετε και στείλτε αυτόματα τις iTero Element® σαρώσεις στο εργαστήριο σας. Μπορείτε να λάβετε την προσαρμοσμένη δομή στήριξης όπου θα τοποθετηθεί η τελική αποκατάσταση του ασθενή σε ένα μόνο ραντεβού. Οι συνεργάτες μας με Πιστοποιημένη Συνδεσιμότητα περιλαμβάνουν περισσότερα από 20 συστήματα εμφυτευμάτων, συμπεριλαμβανομένων των 5Axis Dental, Biomet 3i®, Core3d Centres, DENTSPLY Implants, Atlantis®, Glidewell Laboratories, Straumann® και Zimmer Dental.
 • Support Laboratory Production​: Οι ροές εργασίας του iTero Element® υποστηρίζουν την εργαστηριακή παραγωγή χρησιμοποιώντας πατενταρισμένα μοντέλα που έχουν υποστεί επεξεργασία με τον iTero, εργαστηριακά τυπωμένα μοντέλα και μη μοντελοποιημένη παραγωγή άμεσων αποκαταστάσεων. Ο ενδοστοματικός σαρωτής iTero Element® λειτουργεί με οποιοδήποτε υλικό, όπως πορσελάνη, PFM, ζιρκονία, σύνθετα υλικά και χρυσό.

Με την συνεργασία του οδοντιάτρου και του οδοντοτεχνίτη μέσω της απομακρυσμένης πρόσβασης στον εργαστηριακό υπολογιστή, η ποιότητα των αποκαταστάσεων επίσης βελτιώνεται.

 

Η υιοθέτηση ψηφιακών αποτυπωμάτων απαιτεί μετατροπές στη ροή εργασίας τόσο στο οδοντιατρείο και το ορθοδοντικό ιατρείο όσο και στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο. Ωστόσο, η διαδικασία αυτή αξίζει τον κόπο, καθώς τα ψηφιακά αποτυπώματα προσφέρουν υπερσύγχρονες, ακριβείς και πλεονεκτικές θεραπείες στους ασθενείς.

iTero Element®Scanner: Η καθολική λύση για το ψηφιακό οδοντιατρείο!

Η ομάδα του​ iTero Element® ​προσφέρει δωρεάν ηλεκτρονική εκμάθηση του προϊόντος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας​http://learn.itero.com/​. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον iTero Element® Intraoral Scanner​ μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ​ ​www.orthotech.gr​ ή να τηλεφωνήσετε στο 2313051505, το κέντρο υποστήριξης πελατών.

Ο iTero Element® Scanner από την Align Technology είναι ένας ενδοστοματικός σαρωτής σχεδιασμένος με τέτοιον τρόπο, ώστε αποτελεί ένα καθολικό ψηφιακό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο και ορθοδοντικό καθώς παρέχει εξαιρετικά λεπτομερή αποτελέσματα στην ορθοδοντική θεραπεία αλλά και σε μεγάλες αποκαταστάσεις ή εμφυτεύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.