Είστε έτοιμοι για οδοντιατρικά εμφυτεύματα;

0
550
Είστε έτοιμοι για οδοντιατρικά εμφυτεύματα;

Είστε έτοιμοι για οδοντιατρικά εμφυτεύματα; Άρθρο από τον  Colin Campbell

Πώς μπορώ να γνωρίζω αν έχω τις απαραίτητες γνώσεις και προσόντα ώστε να αναλάβω περιπτώσεις οδοντιατρικών εμφυτευμάτων; Παραδόξως, αυτή είναι μια ερώτηση που έχω συζητήσει με τον εαυτό μου αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Νομίζω ότι η πιο απλή και σύντομη απάντηση είναι ότι κανείς δεν σταματά ποτέ να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται.

Ειστε ετοιμοι για οδοντιατρικά εμφυτεύματα;

Όποιος ενδιαφέρεται για την οδοντιατρική και έχει αποκτήσει τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες στην πρακτική της γενικής οδοντιατρικής, μπορεί να σχεδιάσει τη σταδιοδρομία του στην εμφυτευματική οδοντιατρική, εφόσον έχει επίγνωση του επιπέδου από το οποίο ξεκινά.

Η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων χειρουργικά απαιτεί ένα βαθμό βασικών χειρουργικών δεξιοτήτων που πρέπει να διδαχθούν και να ασκηθούν και αυτό είναι δυνατό για κάθε οδοντίατρο.

Η σωστη σταση

Το να έχετε ένα καλό επίπεδο πνευματικής διαύγειας, που σημαίνει ότι μπορείτε να σκεφτείτε και να διαπιστώσετε αν έχετε τις δεξιότητες που απαιτούν τα οδοντικά εμφυτεύματα, είναι το πρώτο βήμα.

Επιπλέον, η εκπαίδευση κοντά σε κάποιον έμπειρο είναι επίσης σημαντική. Δεν έχει σημασία αν κανείς ξεκινά με κάποιες γνώσεις ή από την αρχή, αρκεί να συνειδητοποιεί που βρίσκεται, τι χρειάζεται να κάνει στη συνέχεια και να επιλέξει κάποιον που έχει εμπειρία στα οδοντιατρικά εμφυτεύματα και τη διαδικασία τοποθέτησής τους, ο οποίος θα τον καθοδηγήσει σε όλο αυτό το ταξίδι προς την πολλά υποσχόμενη εμφυτευματική οδοντιατρική.

Πηγή: h t t p:// w w w. d e n t i s t r y. c o. u k/ 2 0 1 7/ 0 6/ 1 9/ a m- i- r e a d y- t a k e- o n-i m p l a n t- d e n t i s t r y/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.