Ινδονήσιος οδοντίατρος τροποποίησε τον τροχό του σε…μουσικό τροχό!

0
1090
Μουσικός τροχός

Ο οδοντίατρος δρ. Dhanni Gustiana από την Ινδονησία θέλησε να κάνει τον τροχό – και ειδικά τον ήχο του – λιγότερο τρομακτικό, καθώς η μισή του πελατεία είναι παιδιά.

Στην αρχή τοποθέτησε στην κεφαλή του τροχού φάτσες από ζωάκια, λέγοντας στα παιδιά “αυτό το ζωάκι θα σου καθαρίσει τα δόντια”. Θέλησε όμως να το πάει ένα βήμα παρακάτω, και το κατάφερε!

Το 2006, και μετά από έναν ολόκληρο χρόνο έρευνας, τροποποίησε τον τροχό με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ακούγεται ο γνωστός ήχος του τροχού αλλά…μουσική. Στην τροποποίηση συμπεριλαμβάνεται και ένα mp3 player από το οποίο πηγάζουν τα τραγούδια, ενώ οι πελάτες μπορούν να κάνουν και επιλογές τραγουδιών. Επίσης ο νέος του τροχός αλλάζει και χρωματισμούς , κάτι που χαλαρώνει τα παιδιά χαζεύοντάς τα

blank

Με την τροποποίηση που έκανε ο οδοντίατρος, ο τροχός του έχει την δυνατότητα να μειώνει τον ήχο της μουσικής όταν ο ασθενής ξεχνιέται και κλείνει το στόμα του. Οι μικροί ασθενείς του οδοντιάτρου είναι ενθουσιασμένοι, ενώ τον ζητάνε και οι ενήλικες. Ο φόβος για τον οδοντίατρο και τον τροχό είναι σαν τον έρωτα…δεν έχει ηλικία!

Η όλη τροποποίηση κόστισε στον οδοντίατρο περί τα 600$

Ο δρ. Dhanni Gustiana παρουσίασε το τροποποιημένο τροχό του στο Διεθνές Οδοντιατρικό Συνέδριο που διεξήχθη στην Ελλάδα το 2012

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.