Ποιές είναι οι οικονομικές προοπτικές του Οδοντιατρικού Επαγγέλματος;

1
3694
4ο Συνέδριο Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας

Το ξέρετε ότι σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη που διεξήγαγε η εταιρεία Wesleyan για το dentistry.co.uk, το 50% των Οδοντιάτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα συνιστούσε μια καριέρα ως Οδοντίατρος!

Η άποψη τους βασίζεται στο γεγονός ότι το επάγγελμα μεταξύ άλλων χαρακτηρίζεται από πολύ στρες, δυσαρέσκεια και αβεβαιότητα.

Βρήκαμε ενδιαφέρουσα την έρευνα αυτή και σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε και εμείς μια σειρά αντιστοίχων ερευνών που να αφορούν το επάγγελμα στην Ελλάδα.

Η πρώτη που πιστεύουμε είναι και επίκαιρη λόγω της οικονομικής κρίσης αφορά τις οικονομικές προοπτικές του επαγγέλματος.

[content_box]Βοηθήστε μας να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο δείγμα γίνεται, ώστε τα αποτελέσματα να αποκτήσουν την μεγαλύτερη δυνατόν εγκυρότητα. Κάντε κλικ στα Facebook/Twitter κουμπιά αφού ψηφίσετε για να κοινοποιήσετε την έρευνα στα προφίλ σας (προσοχή! Δεν δημοσιεύονται στοιχεία από την δική σας ψήφο).[/content_box]

 

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας μόλις ψηφίσετε*

[socialpoll id=”2339181″]

  • Εφ’ όσον ψηφίσετε μπορείτε να επιστρέψετε και πάλι στην σελίδα αυτή και να δείτε τα αποτελέσματα όπως θα ανανεώνονται συνεχώς από νέες ψήφους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.