Για ποιους Έλληνες οδοντιάτρους “μιλάνε” στο Facebook; Βρήκαμε την Απάντηση!!!

0
2774
blank

Το διαδίκτυο και πρόσφατα τα social media έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με την δυνατότητα που έχει ο κάθε επαγγελματίας να μεταφέρει ένα μήνυμα προς το κοινό που επιθυμεί.

Με χαρά μας, διαπιστώσαμε ότι οι οδοντίατροι δεν αποτελούν εξαίρεση.

Χρησιμοποιήσαμε μια νέα εφαρμογή που λέγεται 2000eyes η οποία παρέχει την δυνατότητα να “παρακολουθήσετε” τι κάνουν οι “ανταγωνιστές” σας ή γενικά άλλοι στο internet.

Σας δίνει στοιχεία απόδοσης της παρουσίας τους τόσο για την ιστοσελίδα τους όσο και για τα social media που διατηρούν.

Μπορέσαμε και βάλαμε 100 οδοντιάτρους (τις ιστοσελίδες τους, facebook pages, κλπ) για να κάνουμε την μελέτη μας.

Στην συνέχεια επιλέξαμε να μας δείξει διάφορα διαγράμματα απόδοσης. Αυτό που σας παρουσιάζουμε εδώ  είναι το “Facebook Talking” για το διάστημα από 1-Δεκ-2014 ως 28-2-2015 και για τους 15 “καλύτερους”.

Η μέτρηση “Facebook Talking” εκφράζει σε νούμερο πόσα άτομα έκαναν: Click, Share ή Comment στην Facebook Page ή σε Post που δημοσίευσε και ουσιαστικά εκφράζει κατά πόσο η σελίδα σας στο facebook καταφέρνει να ενεργοποιήσει (engage) του fans σας (αυτούς που έχουν κάνει Like στην σελίδα σας).

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!!! Κάποιοι συνάδελφοι έχουν διαπιστώσει την δύναμη του διαδικτύου και το αξιοποιούν στο μέγιστο!

dentists-greece-facebook-performanceΚάντε κλικ να δείτε το διάγραμμα σε μεγαλύτερο μέγεθος

Μπορείτε και εσείς να δείτε τα αποτελέσματα των μετρήσεων ανοίγοντας έναν λογαριασμό στο 2000eyes. Υπάρχει η δωρεάν έκδοση που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μέχρι 10 ανταγωνιστές ή άλλα sites/facebook, κλπ.

Εφ’ όσον ανοίξετε λογαριασμό θα μπορείτε να συγκρίνετε και πολλά άλλα μεγέθη (metrics όπως αναφέρονται) όπως π.χ. κατάταξη της κίνησης της ιστοσελίδας, μετρήσεις από twitter, youtube, κα.

Για να δείτε τα στοιχεία της μελέτης μας με την εφαρμογή 2000eyes κάντε κλικ εδώ και ακολουθείστε τα βήματα εγγραφής (δωρεάν).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.