Γεωργιανοί οδοντίατροι χωρίς πτυχίο!

0
636
blank

Δύο Γεωργιανοί διατηρούσαν χώρο σε κρυφό σημείο της Αθήνας το οποίο χρησιμοποιούσαν για οδοντιατρείο. Ο άντρας 31 χρόνων και η γυναίκα 36 χρόνων που συνελήφθησαν δεν είχαν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, και πως θα μπορούσαν άλλωστε αφού δεν είχαν καν πτυχίο!

Μετά από έρευνα, της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τον Oδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής, διαπιστώθηκε ότι ο χώρος ανήκει σε ένα ημεδαπό 51χρονο οδοντίατρο, και οι Γεωργιανοί το χρησιμοποιούσαν για να δέχονται αλλοδαπούς ασθενείς. Αποδείχθηκε επίσης ότι σε διάστημα 14 μηνών αποκόμισαν το ποσό των 210.000€.

Κατασχέθηκε οτιδήποτε βρέθηκε στον χώρο, όπου οι δράστες πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω να παράσχουν οδοντιατρική περίθαλψη σε ασθενή, ενώ βρέθηκαν και κάποιες γυναίκες στο χώρο της ίδιας υπηκοότητας με τους δράστες, οι οποίες και συνελήφθησαν διότι δεν είχαν τα απαραίτητα χαρτιά παραμονής στη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.