Η γενέθλια συνάντηση του έτους 1977 της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (Φωτογραφίες)!

0
723
Η γενέθλια συνάντηση του έτους 1977 της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (Φωτογραφίες)!

Με κέφι και διάθεση για ξεφάντωμα συναντήθηκαν τα μέλη της ομάδας του έτους 1977 της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., έχοντας ως σύνθημα τους το

Πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!

Οι συνάδελφοι του έτους 1977 επικοινώνησαν με το DentalAlert και μοιράστηκαν μαζί μας φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές της συνάντησής τους.

Εμείς με τη σειρά μας δεν έχουμε παρά να τις μοιραστούμε μαζί σας και να ευχηθούμε στην ομάδα του 1977  να ανταμώνουν πάντα έτσι!

Η γενεθλια συναντηση του ετους 1977 της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (Φωτογραφιες)

Η γενέθλια συνάντηση του έτους 1977 της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (Φωτογραφίες)!Η γενέθλια συνάντηση του έτους 1977 της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (Φωτογραφίες)!Η γενέθλια συνάντηση του έτους 1977 της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (Φωτογραφίες)!Η γενέθλια συνάντηση του έτους 1977 της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (Φωτογραφίες)!Η γενέθλια συνάντηση του έτους 1977 της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (Φωτογραφίες)!

Η γενέθλια συνάντηση του έτους 1977 της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (Φωτογραφίες)!Η γενέθλια συνάντηση του έτους 1977 της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (Φωτογραφίες)!

blankΗ γενέθλια συνάντηση του έτους 1977 της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (Φωτογραφίες)!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.