Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Webinar ΟΣ Πειραιά: Βασικές Αρχές Κοστολόγησης Οδοντιατρικών Πράξεων!

Απρίλιος 19, 2018 @ 8:30 μμ - 9:30 μμ

Δωρεάν
Webinar ΟΣ Πειραιά: Βασικές Αρχές Κοστολόγησης Οδοντιατρικών Πράξεων!

Στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Επιστημονικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων, το Επιστημονικό τμήμα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά διοργανώνει τον 6o κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars), ωριαίας διάρκειας, με την ευγενκή χορηγία  της εταιρίας GlaxoSmithKline. Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δωρεάν webinar με θέμα “Βασικές Αρχές Κοστολόγησης Οδοντιατρικών Πράξεων” και ομιλητή τον κύριο Τσιόγκα Γιώργο, οδοντίατρο.

Τα webinars εντάσσονται κανονικά στη διαδικασία συνεχούς επιμόρφωσης και συνεπώς αντίστοιχης μοριοδότησης.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει στη δωρεάν παρακολούθηση των διαδικτυακών σεμιναρίων, απαιτείται η έκδοση κωδικού, εφόσον δεν υπάρχει(όχι προεγγραφή) αποστέλλοντας τα στοιχεία του(Διεύθυνση Ιατρείου,ονοματεπώνυμο,τηλέφωνο επικοινωνίας και email) στο email του Συλλόγου info@osp.gr  ή στο τηλέφωνο 210-4171234 και κοινοποίηση στο email της εταιρίας GlaxoSmithKline, iliana.k.tsopanoglou,τουλάχιστον πέντε ημέρες νωρίτερα της ημερομηνίας του κάθε διαδικτυακού σεμιναρίου.

Webinar ΟΣ Πειραιά: Βασικές Αρχές Κοστολόγησης Οδοντιατρικών Πράξεων!

Η οδοντιατρική εκτός από λειτούργηµα είναι και επάγγελµα. Καθοριστικό στοιχείο της επαγγελµατικής πλευράς είναι ο καθορισµός του ύψους των χρηµάτων που πρέπει να καταβάλει ο ασθενής και της αµοιβής που πρέπει να λάβει ο οδοντίατρος.

Απαραίτητο στοιχείο κάθε κοστολόγησης είναι η σύνταξη ενός καταλόγου εργασιών (υπηρεσιών) και ο καθορισµός του χρόνου που απαιτείται για την ολοκλήρωση κάθε µιας εξ αυτών.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Απρίλιος 19, 2018
Ώρα:
8:30 μμ - 9:30 μμ
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτής

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά
Τηλέφωνο:
210-4171234
Email:
info@osp.gr
Ιστοσελίδα:
http://www.osp.gr/