Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Webinar Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά: Πότε μια λευκή βλάβη του στοματικού βλεννογόνου αποτελεί αιτία προβληματισμού

Μάρτιος 22, 2018 @ 8:30 μμ - 9:30 μμ

Δωρεάν
Webinar Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά: Πότε μια λευκή βλάβη του στοματικού βλεννογόνου αποτελεί αιτία προβληματισμού

Στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Επιστημονικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων, το Επιστημονικό τμήμα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά διοργανώνει τον 5o κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars), ωριαίας διάρκειας, με την ευγενκή χορηγία της εταιρίας GlaxoSmithKline.

Webinar Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά: Πότε μια λευκή βλάβη του στοματικού βλεννογόνου αποτελεί αιτία προβληματισμού

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, θα πραγματοποιηθεί το διαδικτυακό σεμινάριο “Πότε μια λευκή βλάβη του στοματικού βλεννογόνου αποτελεί αιτία προβληματισμού” με συντονιστή και ομιλητή τον κ. Τόσιο Κωνσταντίνο.

Συχνά κατά την οδοντιατρική εξέταση αναγνωρίζονται λευκές περιοχές στο στοματικό βλεννογόνο που μπορεί να είναι παραλλαγές του φυσιολογικού βλεννογόνου ή βλάβες. Οι λευκές βλάβες αποτελούν κλινικά σημεία πολλών διαφορετικών παθολογικών καταστάσεων όπως φλεγμονών, αλλά και νοσημάτων με σοβαρή πρόγνωση για τον ασθενή, όπως η λευκοπλακία και ο καρκίνος του στόματος.

Τα webinars εντάσσονται κανονικά στη διαδικασία συνεχούς επιμόρφωσης και συνεπώς αντίστοιχης μοριοδότησης. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει στη δωρεάν
παρακολούθηση των διαδικτυακών σεμιναρίων ,απαιτείται η έκδοση κωδικού, εφόσον δεν υπάρχει(όχι προεγγραφή) αποστέλλοντας τα στοιχεία του (Διεύθυνση Ιατρείου, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και email) στο email του Συλλόγου info@osp.gr ή στο τηλέφωνο 210-4171234 και κοινοποίηση στο email της εταιρίας GlaxoSmithKline, vyron.i.papadimitriou@gsk.com, τουλάχιστον πέντε ημέρες νωρίτερα της ημερομηνίας του κάθε διαδικτυακού σεμιναρίου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μάρτιος 22, 2018
Ώρα:
8:30 μμ - 9:30 μμ
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Διοργανωτής

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά
Τηλέφωνο:
210 4171234
Email:
info@osp.gr
Ιστοσελίδα:
http://www.osp.gr/

Χώρος Διεξαγωγής

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά
Νοταρά 71
Πειραιάς, Πειραιάς 185 35
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 413 0473