Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Webinar Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά: Κλινική Εφαρμογή Μαλακών Επιστρωμάτων

Ιανουάριος 18 @ 8:30 μμ - 9:30 μμ

Δωρεάν
Webinar Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά: Κλινική Εφαρμογή Μαλακών Επιστρωμάτων

Στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Επιστημονικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων, το Επιστημονικό τμήμα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά διοργανώνει τον 5o κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars), ωριαίας διάρκειας, με την ευγενκή χορηγία της εταιρίας GlaxoSmithKline.

Webinar Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά: Κλινική Εφαρμογή Μαλακών Επιστρωμάτων

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί το διαδικτυακό σεμινάριο “Κλινική Εφαρμογή Μαλακών Επιστρωμάτων” με συντονιστή και ομιλητή τον κ. Πολυχρονάκη Νικόλαο.

Τα μαλακά επιστρώματα εφαρμόζονται στην επιφάνεια έδρασης της οδοντοστοιχίας με σκοπό την ισοκατανομή των πιέσεων κατά την άσκηση λειτουργικών ή παραλειτουργικών δυνάμεων, την απορρόφηση έντονων πιέσεων, τη βελτίωση της συγκράτησης και τη θεραπεία τραυματισμένων ιστών.

 

Τα webinars εντάσσονται κανονικά στη διαδικασία συνεχούς επιμόρφωσης και συνεπώς αντίστοιχης μοριοδότησης. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει στη δωρεάν
παρακολούθηση των διαδικτυακών σεμιναρίων ,απαιτείται η έκδοση κωδικού, εφόσον δεν υπάρχει(όχι προεγγραφή) αποστέλλοντας τα στοιχεία του (Διεύθυνση Ιατρείου, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και email) στο email του Συλλόγου info@osp.gr ή στο τηλέφωνο 210-4171234 και κοινοποίηση στο email της εταιρίας GlaxoSmithKline, vyron.i.papadimitriou@gsk.com, τουλάχιστον πέντε ημέρες νωρίτερα της ημερομηνίας του κάθε διαδικτυακού σεμιναρίου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιανουάριος 18
Ώρα:
8:30 μμ - 9:30 μμ
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά
Τηλέφωνο:
210 4171234
Email:
info@osp.gr
Ιστοσελίδα:
http://www.osp.gr/