Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Βασικές αρχές ρύθμισης ενδοστοματικών συσκευών για την αντιμετώπιση κρανιογναθικών διαταραχών

7 Δεκεμβρίου, 2017 @ 6:00 μμ - 7:00 μμ

Στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Επιστημονικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων ,το Επιστημονικό τμήμα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά διοργανώνει τον 4o κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars), ωριαίας διάρκειας, με την ευγενκή χορηγία της εταιρίας GlaxoSmithKline. Τα webinars εντάσσονται κανονικά στη διαδικασία συνεχούς επιμόρφωσης και συνεπώς αντίστοιχης μοριοδότησης.
Βασικες αρχες ρυθμισης ενδοστοματικών συσκευων για την αντιμετωπιση κρανιογναθικων διαταραχων
Στις 7 Δεκεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Βασικές αρχές ρύθμισης ενδοστοματικών συσκευών για την αντιμετώπιση κρανιογναθικών διαταραχών“.
Ομιλητής σεμιναρίου: Ψάρρας Βασίλειος, DDS, MSc, PhD, Επίκουρος καθηγητής Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Οδηγιες Συμμετοχης
Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει στη δωρεάν παρακολούθηση των διαδικτυακών σεμιναρίων ,απαιτείται η έκδοση κωδικού, εφόσον δεν υπάρχει (όχι προεγγραφή) αποστέλλοντας τα στοιχεία του (Διεύθυνση Ιατρείου, ονοματεπώνυμο,τηλέφωνο επικοινωνίας και email) στο email του Συλλόγου [email protected] ή στο τηλέφωνο 210-4171234 και κοινοποίηση στο email της εταιρίας GlaxoSmithKline, [email protected] ,τουλάχιστον πέντε ημέρες νωρίτερα της ημερομηνίας του κάθε διαδικτυακού σεμιναρίου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Δεκεμβρίου, 2017
Ώρα:
6:00 μμ - 7:00 μμ
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/vasikes-arches-rythmisis-endostomatikon-syskevon-gia-tin-antimetopisi-kraniognathikon-diatarachon/

Χώρος Διεξαγωγής

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά @ Notara 71, Pireas 185 35, Greece
Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά @ Notara 71, Pireas 185 35, Greece + Χάρτης Google