Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο ΕΟΓΜΕ: «Διαφορετικές προσεγγίσεις για τη θεραπεία ανωμαλιών σύγκλεισης ΙΙης τάξεως κατά Angle, εμβιομηχανική πλήρως εναρμονισμένο με τη βιολογία στόματος»

Οκτώβριος 3, 2015 @ 6:00 πμ - 2:00 μμ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΈΡΕΥΝΑΣ
Σεμινάριο Δρ Nelson J. Oppermann, Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015
ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Δρ Nelson J. Oppermann
ΘΕΜΑ: «Διαφορετικές προσεγγίσεις για τη θεραπεία ανωμαλιών σύγκλεισης ΙΙης τάξεως κατά Angle, εμβιομηχανική πλήρως εναρμονισμένο με τη βιολογία στόματος»
Βιογραφικό Σημείωμα Δρ Nelson J. Oppermann
Ο Dr. Oppermann απέκτησε την ειδικότητα στην Ορθοδοντική το 1993, από την Oδοντιατρική Ομοσπονδία του Σαο Πάολο και το MSc του στην Ορθοδοντική το 2003, από την Οδοντιατρική Σχολή SL Mandic, Βραζιλία. Ο Dr. Oppermann ασχολείται με την εμβιομηχανική. Η συνεργασία του με τον Dr. Robert Ricketts και η ενασχόληση του σε διάφορες εργασίες, βοήθησε στην ανάπτυξη του αντικειμένου του.
Οι γνώσεις του Dr. Oppermann στην ανάπτυξη και αύξηση του κρανιοεγκεφαλικού συμπλέγματος μαζί με την κεφαλομετρική ανάλυση του Ricketts και το διαγνωστικό του σύστημα, δίνουν μια νέα προσέγγιση στο σχέδιο θεραπείας. Επίσης συμμετέχει ως επίκουρος καθηγητής στο τμήμα της Ορθοδοντικής στο Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις στο Σικάγο. Έκτος των ανωτέρω διακρίσεων, ο Dr. Oppermann είναι ένας δραστήριος ομιλητής, ο οποίος επισκέπτεται πολλές χώρες για να παρουσιάσει τις δημοσιευμένες εργασίες του, που βασίζονται τον τομέα της Bioprogressive θεραπείας.
Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Πηγή
Tickets: http://www.eogme.gr/elxis/.

Χώρος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο «Stratos Vasilikos» @ Michalakopoulou 114, Athina 115 27, Greece
Ξενοδοχείο «Stratos Vasilikos» @ Michalakopoulou 114, Athina 115 27, Greece + Χάρτης Google