Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημερίδα Ορθοδοντικής του Οδοντιατρικού Τομέα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας

Ιούνιος 26, 2015 @ 5:00 πμ - 11:30 πμ

“Tην Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 θα λάβει χώρα η Ημερίδα Ορθοδοντικής του Οδοντιατρικού Τομέα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, υπό την αιγίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής. Η Ημερίδα θα φιλοξενηθεί στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας για 10η συνεχή χρονιά.

Η συμμετοχή θα είναι διεθνής, με τους παρακάτω ομιλητές παγκοσμίου φήμης: κ. Κατσαρό Χρήστο (Καθηγητής Ορθοδοντικής στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης Ελβετίας), κ. Ηλιάδη Θεόδωρο (Καθηγητής Ορθοδοντικής στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης Ελβετίας), κ. Σταυρόπουλο Ανδρέα (Καθηγητής Περιοδοντολογίας στο Πανεπιστήμιο Malmö της Σουηδίας), κ. Χαλαζωνίτη Δημήτριο (Αναπληρωτής Καθηγητής Ορθοδοντικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών), κ. Κλέτσα Δημήτριο (Διευθυντής Βιολογικών ερευνών στο Ίδρυμα «Δημόκριτος»), κ. Πανδή Νικόλαο (Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης Ελβετίας) και κ. Λιβά Χρήστο (Επίκουρος Καθηγητής Ορθοδοντικής στο Πανεπιστήμιο Groningen Ολλανδίας).
Αποτελεί, επίσης, ιδιαίτερη τιμή οτι την Ημερίδα θα ανοίξει με ομιλία της η κα Σταυροπούλου Μαρία, Διευθύντρια της Υπηρεσίας Ασύλου της χώρας μας.
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Διευθυντής Ορθοδοντικού Τμήματος 251 ΓΝΑ
Κλούκος Δημήτριος”
Δείτε εδώ το πρόγραμμα και λοιπές πληροφορίες
Πηγή

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιούνιος 26, 2015
Ώρα:
5:00 πμ - 11:30 πμ
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/imerida-orthodontikis-tou-odontiatrikou-tomea-tou-251-genikou-nosokomiou-aeroporias/