Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Endo 2 Resto”: Συνέδριο της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής!

Μάιος 27, 2017 - Μάιος 28, 2017

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής, με μεγάλη χαρά μετά και την επίσημη ίδρυση της, διοργανώνει στις 27 & 28 Μαΐου 2017 το συνέδριο “Endo 2 Resto“, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με προσκεκλημένους ομιλητές, τους Dr. Ricardo Tonini και Dr. Monaldo Saracinelli, διακεκριμένα μέλη της ομάδας Style Italiano.
“Endo 2 Resto”: Συνεδριο της Ακαδημιας Κλινικής Οδοντιατρικής!
Το Σάββατο 27 Μαΐου, ομιλητής θα είναι ο Dr. Ricardo Tonini, ο οποίος θα μιλήσει για ενδοδοντική θεραπεία δοντιών, ενώ την Κυριακή 28 Μαΐου, ο Dr. Monaldo Saracinelli, θα μιλήσει για την αποκατάσταση των ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών.
Κάθε ημέρα θα έχει δύο θεωρητικές συνεδρίες και δύο πρακτικές, διάρκειας μιάμισης ώρας έκαστη. Στις θεωρητικές συνεδρίες, ο ομιλητής θα αναπτύξει το θέμα του με προβολή διαφανειών και διδακτικών video, ενώ στις πρακτικές, θα κάνει πρακτική επίδειξη σε κατάλληλα διαμορφωμένα εκμαγεία ή εξαχθέντα δόντια, την οποία θα παρακολουθήσουν όλοι οι σύνεδροι.
Μέσα στο πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνονται δύο διαλείμματα καφέ (διάρκειας 30 λεπτά έκαστο) κι ένα διάλειμμα για ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα (διάρκειας 1 ώρας), κατά τη διάρκεια των οποίων οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τις εταιρείες που θα παρευρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο.
Για πιθανές ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με το συνέδριο “Endo 2 Resto”, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: endo2resto@gmail.com.
Μπορείτε επίσης, να επικοινωνήσετε με την κα. Μυρσίνη Αγγελίδου, Υπεύθυνη Γραμματείας του Συνεδρίου στο τηλέφωνο: 694 8695162.+

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Μάιος 27, 2017
Τέλος:
Μάιος 28, 2017
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/endo-2-resto-synedrio-tis-akadimias-klinikis-odontiatrikis/

Χώρος Διεξαγωγής

Ίδρυμα Ευγενίδου @ Leof. Andrea Siggrou 387, Paleo Faliro 175 64, Greece
Ίδρυμα Ευγενίδου @ Leof. Andrea Siggrou 387, Paleo Faliro 175 64, Greece + Χάρτης Google