Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Στόματος: «4η Ετήσια Επιστημονική Ημερίδα Ογκολογίας»

Μάιος 16, 2015 @ 6:00 πμ - 12:30 μμ

Την «4η Ετήσια Επιστημονική Ημερίδα Ογκολογίας» με διεθνή συμμετοχή διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Στόματος (πρώην ΕΕΥΑΣΟΑ)www.oraloncology.gr

Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο της Οδοντιατρικής σχολής Αθηνών “Ευθ. ΠΑπαντωνίου” το Σάββατο 16 ΜαΊου 2015 (09.00 – 15.30)
Φέτος, κεντρικά θέματα της ημερίδας είναι η πρώιμη διάγνωση και η αποτελεσματική αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων ενεργειών-επιπλοκών που αναπτύσσονται στη στοματική κοιλότητα και συνδέονται με τη χορήγηση των θεραπειών. Οι στοματίτιδες σε ασθενείς που λαμβάνουν βιολογικές στοχευμένες θεραπείες, η οστεονέκρωση των γνάθων και οι μυκητικές λοιμώξεις αποτελούν ορισμένα από τα κύρια κεντρικά θέματα.
Τις εργασίες της ημερίδας καλούνται να παρακολουθήσουν οδοντίατροι, παθολόγοι ογκολόγοι, ακτινοθεραπευτές, ογκολόγοι αιματολόγοι, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές, φοιτητές επιστημών υγείας κ.ά. τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα της υγείας.
Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ
Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στο Επιστημονικό Πρόγραμμα και για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής για την εξασφάλιση της συμμετοχής σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ημερίδας: www.oraloncology4.gr
Πηγή

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μάιος 16, 2015
Ώρα:
6:00 πμ - 12:30 μμ
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/elliniki-eteria-ogkologias-stomatos-4i-etisia-epistimoniki-imerida-ogkologias/

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο της Οδοντιατρικής σχολής Αθηνών ‘Ευθ. Παπαντωνίου’
Αμφιθέατρο της Οδοντιατρικής σχολής Αθηνών 'Ευθ. Παπαντωνίου' + Χάρτης Google