Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δωρεάν Webinar: Εγκυμοσύνη και Οδοντιατρική Θεραπεία!

Μάιος 18, 2017 @ 5:00 μμ - 6:00 μμ

Στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Επιστημονικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων, το Επιστημονικό τμήμα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά διοργανώνει τον 3ο κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars), ωριαίας διάρκειας ,με την ευγενική χορηγία της εταιρίας GlaxoSmithKline.
Δωρεαν Webinar: Εγκυμοσυνη και Οδοντιατρική Θεραπεία!
Περίληψη Σεμιναρίου:
Η εγκυμοσύνη είναι μια δυναμική φυσιολογική κατάσταση, η οποία συνοδεύεται από αρκετές μεταβατικές αλλαγές. Η θύελλα των ορμονών που προκαλείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προκαλεί αλλαγές στο σώμα της μητέρας, και η στοματική κοιλότητα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο ρόλος του Οδοντιάτρου κατά την περίοδο της κύησης δεν είναι δευτερεύων και απόμακρος, αλλά σημαντικός τόσο σε προληπτικό όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο. Η συστηματική οδοντιατρική παρακολούθηση της εγκύου είναι επιβεβλημένη. Η πρόληψη των παθολογικών καταστάσεων στόματος, συμβάλλει στην ομαλή πορεία της εγκυμοσύνης. Η παρούσα παρουσίαση σκοπό έχει να ενημερώσει τους οδοντιάτρους με τα τελευταία δεδομένα για την πρόληψη, αντιμετώπιση και φαρμακευτική αγωγή κατά τη διάρκεια της κύησης.Τα webinars εντάσσονται κανονικά στη διαδικασία συνεχούς επιμόρφωσης και συνεπώς αντίστοιχης μοριοδότησης.
Ομιλητές Σεμιναρίου:
Μαρία Κοσμά, Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός
Δημήτριος Μαθιόπουλος, Μαιευτήρ Γυναικολόγος
Προυποθεσεις συμμετοχης
Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει στη δωρεάν παρακολούθηση των διαδικτυακών σεμιναρίων ,απαιτείται η έκδοση κωδικού, εφόσον δεν υπάρχει(όχι προεγγραφή) αποστέλλοντας τα στοιχεία του(Διεύθυνση Ιατρείου, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και email) στο email του Συλλόγου info@osp.gr και κοινοποίηση στο email της εταιρίας GlaxoSmithKline vyron.i.papadimitriou@gsk.com ή στο τηλ. του Συλλόγου 2104171234 τουλάχιστον πέντε μέρες νωρίτερα της ημερομηνίας του κάθε διαδικτυακού σεμιναρίου.
 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μάιος 18, 2017
Ώρα:
5:00 μμ - 6:00 μμ
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/dorean-webinar-egkymosyni-ke-odontiatriki-therapia/

Χώρος Διεξαγωγής

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά @ Notara 71, Pireas 185 35, Greece
Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά @ Notara 71, Pireas 185 35, Greece + Χάρτης Google