Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δωρεάν Σεμινάριο: Σύστημα Οδοντικών Εμφυτευμάτων PALTOP, οι Προσθετικές Λύσεις και οι Δυνατότητές του

Φεβρουάριος 28, 2015 @ 8:00 πμ - 10:00 πμ

ΝΕΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα νέα εμφυτεύματα, τα οποία ανατρέπουν τα δεδομένα στην προσθετική οδοντιατρική, θα παρουσιαστούν σε Ημερίδα την οποία διοργανώνει το τμήμα Στοματικής &Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής τουABH Medical Group.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, 10:00-12:00, στο ABH Medical Group (Βασ. Γεωργίου 12 & Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα) στα πλαίσια του Προγράμματος Συνεχούς Επιμόρφωσης των Οδοντιάτρων – Συνεργατών τουABH MedicalGroup.
Την παρουσίαση των νέων εμφυτευμάτων, θα κάνει ο διάσημος Ισραηλινός προσθετολόγος GilAsafrana B.M.Sc, DMD, OralRehabilitationSpecialist, Διευθυντής Τμήματος Προσθετικής Αποκατάστασης του Νοσοκομείου Belinson του Τελ Αβίβ.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα  θα παρουσιαστεί η νέα σειρά εμφυτευμάτων κωνικής σύνδεσης Conical της PALTOP με τις  μοναδικές  καινοτόμες  ιδιότητες. Θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Μάιο από την Ariston Dental – Π. Παγκράτης.
Η συμμετοχή  στην Ημερίδα είναι ελεύθερη αλλά η προεγγραφή είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για το λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι οδοντίατροι θα πρέπει να τηλεφωνήσουν στο τηλ. 210 8949090 ή να δηλώσουν συμμετοχή στοhttp://www.abh-medicalgroup.com/news/seminar.htm
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Φεβρουάριος 28, 2015
Ώρα:
8:00 πμ - 10:00 πμ
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/dorean-seminario-sistima-odontikon-emfitevmaton-paltop-i-prosthetikes-lisis-ke-i-dinatotites-tou/

Χώρος Διεξαγωγής

ABH Medical Group @ Laodikis ke Vasileos Georgiou V, Glifada 166 74, Greece
ABH Medical Group @ Laodikis ke Vasileos Georgiou V, Glifada 166 74, Greece + Χάρτης Google