Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

8ο Διεθνές Συνέδριο: Ενδοδοντία – Αισθητική – Εμφυτεύματα – Ψηφιακή Οδοντιατρική “Η Αιχμή του Δόρατος στην Κλινική Οδοντιατρική Πράξη”

Μάιος 22, 2015 @ 8:30 πμ - Μάιος 24, 2015 @ 5:30 μμ

“Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι,
Η πραγματοποίηση του “8ου Διεθνούς Συνεδρίου Ενδοδοντίας, Προσθετικής, Εμφυτευματολογίας και Αισθητικής Οδοντιατρικής” είναι προ των πυλών.
Για πρώτη φορά οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Μάιο αντί του Οκτωβρίου και σε ένα διαφορετικό εκθεσιακό χώρο αντάξιο του κύρους και της αποδοχής του συνεδρίου.
Η διαφοροποίηση αυτή αποφασίστηκε για δύο πολύ σημαντικούς λόγους.
Αφενός μεν, ύστερα από την κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη πορεία του συνεδρίου τα προηγούμενα χρόνια, καταβάλλεται φέτος προσπάθεια να υποδεχτούμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό οδοντιάτρων και να παρασχεθεί έτσι η δυνατότητα σε παλαιούς και νέους συναδέλφους να επωφεληθούν από τις εργασίες του συνεδρίου αποκομίζοντας γνώσεις και εμπειρία.
Αφετέρου δε, επειδή στοχεύουμε στην υλοποίηση ενός πραγματικά διεθνούς συνεδρίου σύμφωνα με τα πρότυπα μεγάλων και καταξιωμένων ευρωπαϊκών εκδηλώσεων.
Κατόπιν τούτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, πέρα από τις βασικές ομιλίες, μια σειρά ζωντανών χειρουργείων και πρακτικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων (hands-on), τα οποία θα εξελίσσονται παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου.
Όσον αφορά δε στο επιστημονικό μέρος, το συνέδριο θα συνδυάζει ομιλίες που θα βασίζονται σε εμπεριστατωμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες κλινικές εργασίες, επιστημονικά καθιερωμένες τεχνικές, καθώς και εξελίξεις που αφορούν στην εφαρμογή της Οδοντιατρικής επιστήμης στην καθημερινότητα μας.
Επιπρόσθετα, θα παρουσιαστούν σε συνδυασμό με τις καινοτόμες κλινικές τεχνικές και νέα πολλά υποσχόμενα υλικά, τα οποία έρχονται σιγά σιγά για να πάρουν τη θέση τους και να συμπληρώσουν τα όποια κενά στην ειδικότητά μας.
Πιο συγκεκριμένα, προτεραιότητα στις αναφορές του συνεδρίου θα έχουν η Ψηφιακή Οδοντιατρική, τα σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία και τα προηγμένα συστήματα ψηφιακού σχεδιασμού και παραγωγής οδοντιατρικών εργασιών (CAD/CAM).
Τέλος, θα προσφερθεί η δυνατότητα καινοτόμων εφαρμογών από τους συναδέλφους οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά στην επίλυση προβλημάτων που όλοι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή κλινική πράξη.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους παραβρεθούν στο συνέδριο, καθώς επίσης και το σύνολο των ομιλητών Ελλήνων και ξένων που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Επίσης, θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρίες εισαγωγής και εμπορίας οδοντιατρικών ειδών, υλικών και μηχανημάτων για τη συνεχή και συνεπή συνεργασία τους και την αποφασιστική στήριξη τους επί σειρά ετών των προσπαθειών μας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του συνεδρίου, Κωνσταντίνος Λάγιος
Οι υπεύθυνοι συντονισμού, Δημήτρης Παπαδημητρίου και Αλέξανδρος Μανωλάκης”
Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Tickets: http://www.omnicongresses.gr/index.php?lang=gr&id=syn&synid=004&item=181.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Μάιος 22, 2015 @ 8:30 πμ
Τέλος:
Μάιος 24, 2015 @ 5:30 μμ
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/8o-diethnes-sinedrio-endodontia-esthitiki-emfitevmata-psifiaki-odontiatriki-i-echmi-tou-doratos-stin-kliniki-odontiatriki-praxi/

Χώρος Διεξαγωγής

HELEXPO MAROUSSI – Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο @ Leoforos Kifisias 39, Marousi 151 23, Greece
HELEXPO MAROUSSI - Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο @ Leoforos Kifisias 39, Marousi 151 23, Greece + Χάρτης Google