Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

6ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Οδοντιατρικών Laser της WFLD

Σεπτέμβριος 22, 2017 - Σεπτέμβριος 23, 2017

Με κεντρικό μήνυμα “Φέρνοντας το λέιζερ στο φως του ήλιου“, (“Bringing Laser to Sunlight”) το 6ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Οδοντιατρικών Laser της WFLD-ΕD ανοίγει φέτος τις πύλες του στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2017 στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.
Η θεματολογία θα περιλαμβάνει όλο το φάσμα των μηκών κύματος που χρησιμοποιούνται στην οδοντιατρική σήμερα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν όχι μόνο τις βασικές αρχές λειτουργίας, αλλά και όλες τις ενδείξεις χρήσης τους στην περιοδοντολογία, ενδοδοντία, οδοντική χειρουργική, χειρουργικη στόματος, παιδοδοντία, φωτοδυναμική θεραπεία, προσθετική και εμφυτευματολογία.
Με την πληθώρα υψηλής ποιότητας παρουσιάσεων, το συνέδριο υπόσχεται να ανταποκριθεί τόσο στις προσδοκίες του οδοντιάτρου που έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με τον κόσμο των οδοντιατρικών laser, αλλά και τον προχωρημένο χρήστη που θέλει να παρακολουθήσει τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και ερευνητικές εργασίες στον τομέα αυτό.
Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου και τις προϋποθέσεις εγγραφής μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.
Tickets: http://www.wfld-thessaloniki2017.com/payment-instructions/.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Σεπτέμβριος 22, 2017
Τέλος:
Σεπτέμβριος 23, 2017
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/6o-panevropaiko-synedrio-odontiatrikon-laser-tis-wfld/

Χώρος Διεξαγωγής

MAKEDONIA PALACE @ Leof. Meg. Alexandrou 2, Thessaloniki, Greece
MAKEDONIA PALACE @ Leof. Meg. Alexandrou 2, Thessaloniki, Greece + Χάρτης Google