Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

6η Διημερίδα + Έκθεση – Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας

Φεβρουάριος 14, 2015 @ 8:30 πμ - Φεβρουάριος 15, 2015 @ 8:30 μμ

H μεγαλύτερη σε 8.200 m2 και αρτιότερη εκπαιδευτική, επιστημονική 6η Διημερίδα + Έκθεση – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ σε συνδυασμό με Διεθνείς Συνεργασίες, σκοπό έχει την επιμόρφωση των Ιατρών και των Φαρμακοποιών σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας Υγείας.
Απευθύνεται σε όλους τους Ιατρούς, Φαρμακοποιούς, τους βοηθούς και συνεργάτες τους, σε στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του Ιατρείου και του Φαρμακείου.
Επίσης, θα παρέχει την άμεση ευκαιρία στη Βιομηχανία, στο Εμπόριο, στη Διανομή και στους Παρόχους Υπηρεσιών να ενημερώσουν προσωπικά τους Ιατρούς και τους Φαρμακοποιούς με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Η Συμμετοχή ΟΛΩΝ Είναι Δωρεάν! 
Δωρεάν Parking, Garderobe,
Χώρο για Παιδιά,
Έντυπο Διημερίδας, Τσάντα και
Μπλοκ Σημειώσεων!
Παρέχεται
Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
Η 6η Διημερίδα + Έκθεση με 91 Ομιλητές, 28 Ομιλίες, 8 Στρογγυλά Τραπέζια και 26 Εργαστήρια θα επικεντρωθεί σε θέματα Management, Διαχείρισης, Marketing, Merchandising, Επικοινωνίας Υγείας, Πιστότητας Πελάτη και Νέων Τεχνολογιών, θέματα που ενδιαφέρουν τόσο τους Ιατρούς όσο και τους Φαρμακοποιούς.
Θα Πραγματοποιηθεί στο: ATHENS METROPOLITAN EXPO:
14 & 15 Φεβρουαρίου 2015, 8.30 – 20.30
Το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χώρο εκθέσεων και συνεδρίων της Ελλάδας, που βρίσκεται δίπλα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”, 2′ από το Metro και τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο του Αεροδρομίου, 30′ από το κέντρο της Αθήνας, 10′ από την Εθνική Οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης, 20′ από την Αθήνας-Τρίπολης-Πάτρας και 40΄ από τα Λιμάνια.
Πρόσβαση για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) σε όλους τους χώρους.
Υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ και επίσης από το Σταθμό του Metro & του Προαστιακού υπάρχει δωρεάν Λεωφορείο προς τον Εκθεσιακό χώρο (δείτε το πιο κάτω σχέδιο)

Δείτε την Πρόσκληση και το Αναλυτικό πρόγραμμα
Δείτε τα Μέλη Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής
Για τη διευκόλυνσή σας στην είσοδο κάντε τώρα την ONLINE ΕΓΓΡΑΦH. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα λάβετε τη Δωρεάν Ηλεκτρονική Κάρτα Εισόδου
Πηγή

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Φεβρουάριος 14, 2015 @ 8:30 πμ
Τέλος:
Φεβρουάριος 15, 2015 @ 8:30 μμ
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/6i-diimerida-ekthesi-epichirimatikotita-epikinonia-igias/

Χώρος Διεξαγωγής

ATHENS METROPOLITAN EXPO @ Athens International Airport (ATH), Attiki Odos, Spata Artemida 190 04, Greece
ATHENS METROPOLITAN EXPO @ Athens International Airport (ATH), Attiki Odos, Spata Artemida 190 04, Greece + Χάρτης Google