Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

56ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος!

13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15 Σεπτεμβρίου, 2019

Το 56ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς 138, Αθήνα με τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής.

56ο Ετήσιο Συνέδριο Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος – Πρόγραμμα

56ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος!

Μήνυμα του Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι της ΣΕΕ,
Η ΣΕΕ στη μακρόχρονη πορεία της έχει διοργανώσει 55 Συνέδρια σε όλη την επικράτεια. Πέντε μόνο από αυτά έχουν λάβει χώρα στην Αθήνα και ήταν επιθυμία των ΔΣ της ΣΕΕ και του ΟΣΑ το 56ο να πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα. Με χαρά, λοιπόν, σας ανακοινώνω τη διοργάνωση του 56ου με τη συνεργασία του ΟΣΑ στην Αθήνα, στο Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς, 13-15 Σεπτεμβρίου 2019. Συνεχίζοντας την παράδοση και τη δική σας επιθυμία για περισσότερα κλινικά θέματα, επιλέχθηκαν έξι από αυτά, τα οποία καλύπτουν τα περισσότερα γνωστικά αντικείμενα της Οδοντιατρικής. Το κύριο, όμως, θέμα του Συνεδρίου αφορά τον σύγχρονο προβληματισμό για την κατεύθυνση της Οδοντιατρικής Επιστήμης και την αναγκαιότητα ρεαλιστικής και τεκμηριωμένης επένδυσης στην προαγωγή και προστασία της στοματικής υγείας του πληθυσμού. Όπως πάντα, το κατευθυνόμενο πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις, πρακτικά σεμινάρια και master class. Στο κατευθυνόμενο πρόγραμμα δεν συμπεριλήφθηκαν τα «Εμφυτεύματα» γιατί έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενούμε, σε ξεχωριστή συνεδρία την ημερίδα της International Team for Implantology (ITI) Ελλάδος –Κύπρου. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωθούμε για τις νεότερες εξελίξεις του κεφαλαίου αυτού, το οποίο αποτελεί μια πρόκληση για όλους μας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 75 ελεύθερες ανακοινώσεις και e posters πολλές από αυτές από νέους συναδέλφους που αισιοδοξούμε να αποτελέσουν το μέλλον της Οδοντιατρικής Επιστήμης στη χώρα μας.
Σας καλώ να στηρίξετε όπως πάντα με την παρουσία σας και το 56ο Συνέδριο, μια και στη συμμετοχή σας ως ομιλητές ή ακροατές βασίζεται η επιτυχημένη συνέχιση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας.

Δρ. Ιωάννης Μελακόπουλος,

Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΕ

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13 Σεπτεμβρίου, 2019
Τέλος:
15 Σεπτεμβρίου, 2019
Κατηγορία Εκδήλωση: