Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

55ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος!

Σεπτέμβριος 6, 2018 - Σεπτέμβριος 8, 2018

30 Ευρώ
55ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος!

Το 55ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στις 6-8 Σεπτεμβρίου 2018 στην Αργολίδα με τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας.

Μπορείτε να δείτε το προσωρινό πρόγραμμα του συνεδρίου πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

55ο Ετήσιο Συνέδριο Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος – Πρόγραμμα

55ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος!

Μήνυμα του Προέδρου

Αγαπητοί φίλοι της ΣΕΕ,

Η Αργολική γη, περιώνυμη για το φυσικό της κάλλος, με τη συνεχή κατοίκησή της για χιλιάδες χρόνια και πολιτιστικά μνημεία όλων των περιόδων της Ελληνικής ιστορίας, θα φιλοξενήσει για τρίτη φορά συνέδριο της ΣΕΕ, το 55ο.

Το συνέδριο ως είθισται διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αργολίδας με τον οποίο η ΣΕΕ διατηρεί ισχυρούς δεσμούς, που προοιωνίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα.

Οι προτάσεις των μελών του ΟΣ Αργολίδος, για θέματα κλινικού προσανατολισμού, τα οποία θα βοηθήσουν τους συναδέλφους στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ασθενείς και θα λύσουν προβλήματα και απορίες της καθημερινότητάς τους, έγινε αποδεκτή από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και με αυτήν την κατεύθυνση καταρτίστηκε το κατευθυνόμενο πρόγραμμα.

Για το κύριο θέμα του συνεδρίου “Ποιες ψηφιακές εφαρμογές και τεχνολογίες άλλαξαν την κλινική άσκηση της Οδοντιατρικής”, ζητήθηκε από τους εισηγητές να προσανατολιστούν σε λύσεις που μπορούν εύκολα να υλοποιηθούν στο ιατρείο.

Είναι, όμως, βέβαιο ότι η επιτυχία του συνεδρίου βασίζεται στους προσκεκλημένους ομιλητές, στους νέους κατά κανόνα συναδέλφους που παρουσιάζουν ελεύθερες ανακοινώσεις, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον και θα είναι οι αυριανοί εισηγητές του κατευθυνόμενου προγράμματος και σε όλους εσάς που μας ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια.

Με την ευκαιρία του μηνύματος αυτού, εκφράζω σε όλους τις ευχαριστίες του ΔΣ της ΣΕΕ. Ευελπιστώντας ότι με τις προυποθέσεις αυτές θα έχουμε ένα ακόμη επιτυχημένο συνέδριο, σας καλώ να στηρίξετε με την συμμετοχή σας την επιστημονική αυτή εκδήλωση.

Δρ. Ιωάννης Μελακόπουλος,

Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Σεπτέμβριος 6, 2018
Τέλος:
Σεπτέμβριος 8, 2018
Κόστος:
30 Ευρώ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστοσελίδα:
https://www.stomatologia.gr/PDF/prosorino55ou.pdf

Διοργανωτής

Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος
Τηλέφωνο:
210-9214325
Email:
stomsoc@otenet.gr
Ιστοσελίδα:
https://www.stomatologia.gr/