Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

43ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή!

Σεπτέμβριος 22, 2017 - Σεπτέμβριος 24, 2017

Το τελικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να το κατεβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.
ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 43ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με χαρά σας ανακοινώνουµε την διεξαγωγή του 43ο Πανελληνίου Παιδοδοντικού Συνεδρίου σε συνεργασία µε τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής στο Συνεδριακό Κέντρο του Πολεµικού Μουσείου της Αθήνας.
Το Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο αποτελεί το σηµαντικότερο επιστηµονικό γεγονός στην Ελλάδα για την στοµατική υγεία των παιδιών, των εφήβων και των ατόµων µε ειδικές ανάγκες. Επιπλέον η Αθήνα αποτελεί εξαιρετικά ελκυστικό συνεδριακό προορισµό καθώς έχει µεγάλες δυνατότητες φιλοξενίας µε χαµηλό κόστος διαµονής των συναδέλφων που έρχονται από την περιφέρεια.
Το Πολεµικό Μουσείο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας σε εξαιρετική θέση που έχει εύκολη πρόσβαση µε Μετρό αλλά και µε το αυτοκίνητο, καθώς υπάρχει παρακείµενο parking. Ιδιαίτερα σηµαντικό και ξεχωριστό γεγονός του 43ου Συνέδριου είναι ότι σε αυτό θα ενσωµατωθούν οι τιµητικές εκδηλώσεις για την αφυπηρέτηση από το ΕΚΠΑ του Καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Ουλή.
Οι εκδηλώσεις αυτές θα εµπλουτιστούν µε την παρουσία των διακεκριµένων ξένων Καθηγητών Martin Courzon, Tim Wright και Jack Toumba οι οποίοι, λόγω της µακρόχρονης φιλίας και συνεργασίας µαζί του, προσκλήθηκαν να παραστούν για να τον τιµήσουν, συµµετέχοντας παράλληλα και στο επιστηµονικό πρόγραµµα του Συνεδρίου. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία και στους συνέδρους να παρακολουθήσουν σηµαντικές εισηγήσεις εξαιρετικών διεθνώς καταξιωµένων συναδέλφων.
Όπως πάντα το επιστηµονικό πρόγραµµα του Συνεδρίου αποτελείται από Κατευθυνόµενο και Ελεύθερο µέρος και συµπληρώνεται από Προσυνεδριακό και από Lunch and Learn Σεµινάριο. Το Κατευθυνόµενο µέρος πλαισιώνουν εξαίρετοι επιστήµονες τόσο από το χώρο της Παιδοδοντιατρικής όσο και από άλλους χώρους της Οδοντιατρικής και Ιατρικής.
Το Ελεύθερο µέρος αποτελείται από ελεύθερες και αναρτηµένες ανακοινώσεις, ενώ το Προσυνεδριακό Σεµινάριο θα καλύψει θέµατα Αισθητικής Οδοντιατρικής στα παιδιά και τους εφήβους. Στα πλαίσια του επιστηµονικού προγράµµατος στο Συνέδριο αυτό θα απονεµηθούν δυο βραβεία. Το βραβείο «N. Μπαλτά» αφιερωµένο στον αείµνηστο Πρόεδρο της Εταιρείας µας Νικόλαο Μπαλτά και στην σύζυγο του Γεωργία.
Το βραβείο αυτό που χρηµατοδοτεί η κόρη τους Κα Εβίτα Μπαλτά, θα απονεµηθεί σε πρωτότυπη ερευνητική εργασία νέου συναδέλφου. Το βραβείο της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρίας που θεσπίζεται για πρώτη φορά και αφορά τη καλύτερη αναρτηµένη ανακοίνωση ενδιαφέροντος κλινικού περιστατικού.
Πρέπει να επισηµάνουµε ότι και το φετινό Συνέδριο υποστηρίζεται πλήρως από τον ιστότοπο της Εταιρείας µας, www.hspd.gr, στον οποίο θα βρίσκονται όλες οι πληροφορίες σχετικά µε το Συνέδριο αλλά και η διαδικασία εγγραφής των συνέδρων καθώς και η αποστολή των περιλήψεων των επιστηµονικών εργασιών.
Αγαπητοί συνάδελφοι πιστεύουµε ότι το ενδιαφέρον επιστηµονικό πρόγραµµα, οι τιµητικές εκδηλώσεις για τον Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Ουλή και οι διακεκριµένοι οµιλητές σε συνδυασµό µε τον τόπο διεξαγωγής του Συνεδρίου, θα εξασφαλίσουν ένα ακόµα επιτυχηµένο Παιδοδοντικό Συνέδριο.
Τέλος υποσχόµαστε ένα αξέχαστο ∆είπνο Συνεδρίου σε ξεχωριστό χώρο της Αθήνας.
Σας περιµένουµε όλους εκεί!
Με συναδελφικούς χαιρετισµούς
Νίκος Λυγιδάκης, Ανδρέας Αγουρόπουλος
Περισσότερα για το πρόγραμμα και τους ομιλητές θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
43ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Σεπτέμβριος 22, 2017
Τέλος:
Σεπτέμβριος 24, 2017
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/43o-panellinio-pedodontiko-synedrio-diethni-symmetochi/

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο Πολεμικού Μουσείου @ Ριζάρη 2, Αθήνα 106 75, Ελλάδα
Συνεδριακό Κέντρο Πολεμικού Μουσείου @ Ριζάρη 2, Αθήνα 106 75, Ελλάδα + Χάρτης Google