Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματολογίας : «Εξελίξεις και Προοπτικές στη Στοματολογία»

Μάρτιος 20, 2015 @ 12:00 μμ - Μάρτιος 21, 2015 @ 8:30 μμ

Η Ελληνική Εταιρεία Παθοβιολογίας Στόματος, συνεπής στην υπόσχεση για τη συνέχιση του θεσμού τουΠανελληνίου Συνεδρίου Στοματολογίας, έχει τη χαρά να σας ανακοινώσει και να σας προσκαλέσει στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της  (www.pathologyoral.gr), που θα διεξαχθεί στις 20 & 21 Μαρτίου 2015, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα.

“Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματολογίας εστιάζει στις νεώτερες εξελίξεις και προοπτικές στη Στοματολογία και ευαισθητοποιεί τον γενικό και τον εξειδικευμένο Οδοντίατρο αλλά και τον Ιατρό σε νέες ενδιαφέρουσες παθολογικές οντότητες στη στοματική κοιλότητα, σε πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα για τον καρκίνο του στόματος, σε θεραπευτικά πρωτόκολλα για συνήθη στοματολογικά νοσήματα βασισμένα σε κατευθυντήριες οδηγίες και σε νεώτερες βιβλιογραφικά τεκμηριωμένες απόψεις σχετικά με την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων σε ασθενείς με στοματολογικό νόσημα τοπικής ή συστηματικής αιτιολογίας.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα περιεκτικό και ποιοτικό επιστημονικό πρόγραμμα πλαισιωμένο με παρουσίαση αντιπροσωπευτικών κλινικών περιστατικών διαδραστικού χαρακτήρα και σύντομες εισηγήσεις. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δοθεί η ευκαιρία στους Έλληνες συναδέλφους Οδοντιάτρους και Ιατρούς να συναντηθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να συνεργαστούν για την προαγωγή της γνώσης στο χώρο της Στοματολογίας και τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών.
Η ενεργός παρουσία όλων σας είναι σημαντική για την επιτυχία των παραπάνω στόχων. Η συμμετοχή των φοιτητών μας που θα αποτελέσουν τον πυρήνα των αυριανών σύγχρονων επιστημόνων του χώρου μας είναι επίσης ουσιαστική.”
Επισυνάπτουμε το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου (πιέστε εδώ) καθώς και την αφίσα του (εδώ).
Μπορείτε επίσης να επισκευθείτε τις ιστοσελίδες: www.pathologyoral.gr & www.era.gr
Γραμματεία του Συνεδρίου: ERA ΕΠΕ (υπεύθυνη  επικοινωνίας: κα Ράνια Λάμπου – Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3634944 – Fax: 210 3631690 – Εmail: info@era.gr για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.
Για το πρόγραμμα, αίτηση συμμετοχής και λοιπές πληροφορίες πατήστε εδώ.
Πηγή

Tickets: http://pathologyoral.gr/wp-content/uploads/2015/02/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1.pdf.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Μάρτιος 20, 2015 @ 12:00 μμ
Τέλος:
Μάρτιος 21, 2015 @ 8:30 μμ
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/3o-panellinio-sinedrio-stomatologias-exelixis-ke-prooptikes-sti-stomatologia/

Χώρος Διεξαγωγής

Crowne Plaza Hotel @ Michalakopoulou 50, Athina 115 28, Greece
Crowne Plaza Hotel @ Michalakopoulou 50, Athina 115 28, Greece + Χάρτης Google