Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2ο Διεθνές Συνέδριο Οδοντικών Εμφυτευμάτων

Νοέμβριος 6, 2016 - Νοέμβριος 9, 2016

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την ΓναθοΠροσωπική Χειρουργική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και την Ακαδημία Εμφυτευμάτων Βιέννης, διοργανώνουν τριήμερο Συνέδριο Εμφυτευμάτων στη Ρόδο από τις 6 έως 9 Οκτωβρίου 2016.
Το Συνέδριο με τίτλο «Χειρουργική & Προσθετική: Σχέδιο Θεραπείας, Επιπλοκές, Εξελίξεις, Προοπτικές» θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Ρόδος Παλλάς».
2ο Διεθνες Συνεδριο Οδοντικων Εμφυτευμάτων
Η θεματολογία του συνεδρίου αντλείται από τους καθημερινούς κλινικούς προβληματισμούς σχετικά με την χρήση των εμφυτευμάτων και τις επιπλοκές τους.
Η ραγδαία εξέλιξη στο χώρο των ιατροβιολογικών εξοπλισμών, οι όλο και περισσότερες απαιτήσεις των ασθενών και η ανάγκη της πολύπλευρης ενημέρωσης τους, ο έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των Οδοντιάτρων και η απαιτούμενη επιστημονική πληρότητά τους, συνιστά απαραίτητη τη συνεχή τους επιμόρφωση.
Η επιστημονική εκδήλωση αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στον Οδοντιατρικό χώρο, καθώς μέσα από τις συνεδριάσεις της θα προβληθούν επιστημονικές και ερευνητικές εργασίες διεθνών καταξιωμένων ομιλητών, θα γίνει πρακτική εξάσκηση (hands on), θα διεξαχθεί γόνιμος διάλογος και θα προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα.
Στο περιθώριο του συνεδρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την σμαραγδένια Ρόδο με τη μοναδική Παλιά Πόλη και το κοσμοπολίτικο περιβάλλον της και να περάσουν ένα αξέχαστο τριήμερο.
Πληροφορίες- Εγγραφές: http://2nd.icir.osdod.gr
Πληροφορίες για τη διαμονή σας μπορείτε να βρείτε εδώ: http://2nd.icir.osdod.gr/index.php/el/2016-04-06-15-55-49

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Νοέμβριος 6, 2016
Τέλος:
Νοέμβριος 9, 2016
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/2o-diethnes-sinedrio-odontikon-emfitevmaton/

Χώρος Διεξαγωγής

Rodos Palace @ Trianton, Ialisos 851 01, Greece
Rodos Palace @ Trianton, Ialisos 851 01, Greece + Χάρτης Google