Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

22ο Βαλκανικό Συνέδριο

Μάιος 4, 2017 - Μάιος 6, 2017

Το ετήσιο συνέδριο της Βαλκανικής Στοματολογικής Εταιρείας (Bass) θα διεξαχθεί φέτος στη Θεσσαλονίκη στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» από 4 έως 6 Μαΐου 2017, με τη συνεργασία και στήριξη της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Στο 22° Συνέδριο της Βαλκανικής Στοματολογικής Εταιρείας προβλέπεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 800 σύνεδροι προερχόμενοι κυρίως από εννέα βαλκανικά κράτη και το επιστημονικό επίπεδο αναμένεται να είναι πολύ υψηλό καθόσον το σύνολο σχεδόν της ακαδημαϊκής κοινότητας σε όλα τα βαλκανικά κράτη εκπροσωπείται στην Bass και συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες της. Ταυτόχρονα εκλεκτοί διεθνείς προσκεκλημένοι ομιλητές θα πλαισιώσουν τους προσκεκλημένους βαλκάνιους ομιλητές σε μια γιορτή επιστημονικής γνώσης και αναβάθμισης. Δεν θα λείψουν βέβαια και τα πρακτικά σεμινάρια (hands-on) που θα προσφέρουν ουσιαστική γνώση και βοήθεια στην καθημερινή πρακτική άσκηση.
Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα θα αναπτυχθεί Έκθεση εμπόρων και εκπροσώπων εμπορικών οίκων για την ενημέρωση μας σε ζητήματα τεχνολογικής εξέλιξης και νέων τεχνικών, σε υλικά, μηχανήματα, εργαλεία, κλπ.
Το συνέδριο της Bass έχει την ιδιαιτερότητα να ξαναφέρνει κοντά συναδέλφους από τις βαλκανικές χώρες, να αναθερμάνει παλιές γνωριμίες και παράλληλα να δώσει τη δυνατότητα για ανάπτυξη νέων γνωριμιών και σχέσεων. Το πλούσιο κοινωνικό πρόγραμμα του συνεδρίου και οι παράλληλες εκδηλώσεις του εγγυώνται γι αυτό.
Η όμορφη ανοιξιάτικη Θεσσαλονίκη με τις προτάσεις της είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσει όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου.
Δείτε εδώ την αφίσα και εδώ το φυλλάδιο του Συνεδρίου.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Μάιος 4, 2017
Τέλος:
Μάιος 6, 2017
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/22o-valkaniko-sinedrio/

Χώρος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» @ Leof. Meg. Alexandrou 2, Thessaloniki, Greece
Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» @ Leof. Meg. Alexandrou 2, Thessaloniki, Greece + Χάρτης Google