Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

14ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Οδοντιατρικής Αθηνών

Ιούνιος 5, 2015 @ 9:00 πμ - Ιούνιος 6, 2015 @ 6:30 μμ

Μήνυμα Προέδρου Οδοντιατρικης Σχολής Αθηνών
“Θα ήθελα να σας προσκαλέσω να συμμετάσχετε στο 14ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, ένα Συνέδριο μοναδικό στον ευρωπαϊκό χώρο και ίσως και σε διεθνές επίπεδο.
Ο επιστημονικός αυτός θεσμός, που ξεκίνησε με τη σημερινή του μορφή το 1991 οπότε και διοργανώθηκε η 1η Επιστημονική Εκδήλωση των Φοιτητών Οδοντιατρικής, προσφέρει την ευκαιρία στους φοιτητές να διερευνήσουν, οργανώσουν και παρουσιάσουν επιστημονικά θέματα του ενδιαφέροντός τους, ενώ επιπλέον αποτελεί ουσιαστικό τμήμα της εκπαίδευσής τους, υποστηρίζοντας την ενεργητική μάθηση.
Αλλά δεν είναι μόνο η εκπαίδευση που ενισχύεται μέσα από το Φοιτητικό Συνέδριο. Ενισχύεται η ενασχόληση με την έρευνα, η επιστημονική σκέψη και η κριτική ικανότητα, η συνεργασία και η ομαδικότητα, η ουσιαστική αντιπαράθεση, η φαντασία και η δημιουργικότητα. Ενισχύονται οι σχέσεις των φοιτητών μεταξύ τους, αλλά και με τους διδάσκοντες – μέλη ΔΕΠ και Συνεργάτες -, με τους οποίους έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν στενά κατά την επεξεργασία και παρουσίαση των επιστημονικών εργασιών. Ενισχύεται η κοινωνικότητα και αναδεικνύονται τα πολλαπλά ενδιαφέροντα των φοιτητών:
Το Επιστημονικό Συνέδριο των φοιτητών είναι ένας θεσμός που σηματοδοτεί μοναδικά τη φοιτητική ζωή και πρέπει να καθιερωθεί με συστηματικό τρόπο και να υποστηριχθεί αποτελεσματικά από όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Σχολής μας.
Η Πρόεδρος
Καθηγήτρια Καίτη Καραγιάννη”
Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Πηγή
Tickets: http://conferences.dent.uoa.gr/14dsc/index.html.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Ιούνιος 5, 2015 @ 9:00 πμ
Τέλος:
Ιούνιος 6, 2015 @ 6:30 μμ
Ιστοσελίδα:
https://www.dentalalert.gr/event/14o-epistimoniko-sinedrio-fititon-odontiatrikis-athinon/

Χώρος Διεξαγωγής

Αίθουσες και το Αμφιθέατρο ΑΕΠ της Οδοντιατρικής @ Thivon, Athina 115 27, Greece
Αίθουσες και το Αμφιθέατρο ΑΕΠ της Οδοντιατρικής @ Thivon, Athina 115 27, Greece + Χάρτης Google