Σεμινάριο ΕΠΕ: Η αντιμετώπιση του σύνθετου περιοδοντικού περιστατικού. Διατήρηση φυσικών δοντιών-τοποθέτηση εμφυτευμάτων

0
695
blank

Η Ελληνική Περιοδοντολογική Εταιρεία διοργανώνει διήμερο σεμινάριο περιοδοντολογίας με τίτλο “Η αντιμετώπιση του σύνθετου περιοδοντικού περιστατικού. Διατήρηση φυσικών δοντιών-τοποθέτηση εμφυτευμάτων”, η οποία θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή και Σάββατο 30-31 Ιανουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο «Porto Palace» στη Θεσσαλονίκη(26ης Οκτωβρίου 65).

Πρόκειται για ένα διήμερο σεμινάριο με ελκυστική θεματολογία, τόσο για τον γενικό οδοντίατρο, όσο και για το εξειδικευμένο που ασχολείται συστηματικά με την Περιοδοντολογία και Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία.

Ο κεντρικός άξονας, γύρω από τον οποίο θα κινηθούν οι παρουσιάσεις είναι η αντιμετώπιση του σύνθετου περιοδοντολογικού περιστατικού και οι δυνατότητες για μία σύγχρονη, συνολική και ορθολογική αποκατάσταση με έμφαση στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του ασθενή, όπως αυτές διαμορφώνονται λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία σήμερα. Θα γίνει συζήτηση για την αξία του δοντιού και την σημασία διατήρησής του στον φραγμό αλλά και τις δυνατότητες για εναλλακτικές θεραπείες με οδοντικά εμφυτεύματα αξιολογώντας τη σχέση του κόστους-οφέλους κάθε μίας θεραπευτικής επιλογής.

Επίσης, στο πλαίσιο του θεωρητικού μέρους προσφέρεται ένα πρακτικό σεμινάριο για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων με επίδειξη και εφαρμογή σε γνάθους χοίρων μίας νέας τεχνικής με χρήση μήτρας κολλαγόνου για την διατήρηση του μετεξακτικού φατνίου με σκοπό την τοποθέτηση εμφυτεύματος.

Πληροφορίες – Εγγραφές
Μαρία Μπλαζάκη, Δευτέρα, Τετάρτη & Πέμπτη 10:00 – 14:00
Τηλ./Φαξ: 210 7484167 / E-mail: [email protected]
Συμμετοχή – Θεωρητικό μέρος
A) Μέχρι 10 Ιαν.: Μέλη ΕΠΕ 80,00 €. Μη Μέλη 110,00 €. Φοιτητές 40,00 €
Πρακτικό μέρος – Hands-on: 80,00 €
B) Μετά τις 10 Ιαν.: Μέλη ΕΠΕ 100,00 €. Μη Μέλη 130,00 €. Φοιτητές 50,00 €
Πρακτικό μέρος – Hands-on: 100 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.