Χτίστε την καριέρα σας στην οδοντιατρική γύρω από την προσωπικότητα σας

0
1137
Χτίστε την καριέρα σας στην οδοντιατρική γύρω από την προσωπικότητα σας

Γνωρίζουμε ότι για να κάνατε αίτηση και για να αποφοιτήσατε από την οδοντιατρική σχολή, είστε έξυπνοι, έχετε κίνητρο και διαχειρίζεστε καλά τον κίνδυνο. Το ερώτημα είναι όμως τι γίνεται μετά;

Αυτό το άρθρο δεν έχει σκοπό να εξετάσει επι μακρόν τους οικονομικούς παράγοντες, αλλά τους παράγοντες προσωπικότητας οι οποίοι καθιστούν κάποιον ικανό να επιτύχει και να οδηγήσει την επιχείρησή του σε υψηλές θέσεις. Η προσωπικότητά σας λοιπόν, παίζει ρόλο!

Χτιστε την καριερα σας στην οδοντιατρική γυρω απο την προσωπικοτητα σας

Όταν έρθει η ώρα να αναλάβετε το δικό σας οδοντιατρείο, η ερώτηση που διαμορφώνει την πορεία σας περισσότερο από κάθε άλλη είναι αν πρόκειται για ομαδική συνεργασία ή θα συνεχίσετε σόλο. Κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, η μία ή η άλλη επιλογή μπορεί να φαίνεται πιο επικερδής, αλλά μακροπρόθεσμα η επιλογή που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς θα είναι εκείνη που ταιριάζει με την προσωπικότητά σας.

Αναρωτηθείτε, λοιπόν, αν είστε άνθρωπος που απολαμβάνει τη συνεργασία με άλλους, ή αν είστε περισσότερο μοναχικός. Όπως και να έχει, η διαχείριση ενός οδοντιατρείου είναι μια απόφαση που θα μπορούσε να παραλληλιστεί με αυτήν του γάμου. Χρειάζεται να επιλέξετε κάτι που ταιριάζει με τα ιδανικά και τα όνειρά σας.

Ύστερα από αυτό, χρειάζεται να εξετάσετε με μια ειλικρινή ματιά διάφορους τομείς, όπως είναι η διαχείριση του προσωπικού σας, των οικονομικών σας, των στρατηγικών μάρκετινγκ που θα χρησιμοποιήσετε και να αποφασίσετε σε ποιους τομείς είστε καλοί και σε ποιους θα χρειαστείτε εξωτερική βοήθεια.

Εξάλλου, ο καθένας είναι διαφορετικός αλλά οι ασθενείς πάντοτε θα καταλαβαίνουν και θα εμπιστεύονται τον οδοντίατρο που ακολουθεί τον δικό του μοναδικό δρόμο.

Γνωρίστε τον εαυτό σας. Αξιολογώντας τον θα δώσετε αξία στις προσπαθειές σας αλλά και στο οδοντιατρείο σας. Μη φοβηθείτε να τολμήσετε αυτό που σας ταιριάζει!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.