Αποστολή για το νέο έτος: Επιστροφή ασθενών!

0
687
Αποστολή για το νέο έτος: Επιστροφή ασθενών!

Μερικοί από τους ανενεργούς ασθενείς σας μπορεί να έχουν φύγει στ’αλήθεια, αλλά πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην ενεργή κατάσταση από το νέο έτος, αν τους ζητηθεί να το κάνουν.

Ένας συνδυασμός καλού σεναρίου προσέγγισης και επιμονής μπορεί να είναι το κλειδί της επιτυχίας. Με συστηματική επικοινωνία με όλους τους ασθενείς που δεν έχετε δει για 6 έως 24 μήνες και λέγοντας τα σωστά πράγματα, το προσωπικό σας μπορεί να φέρει πολλούς από αυτούς πίσω στην οδοντιατρική καρέκλα σας.

Αποστολη για το νέο έτος: Επιστροφη ασθενων!

Αποστολή για το νέο έτος: Επιστροφή ασθενών!

Ξεκινήστε με την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού σεναρίου. Το κύριο μέσο επικοινωνίας με τους ασθενείς είναι το τηλέφωνο, οπότε είναι σημαντικό το προσωπικό σας να γνωρίζει τι πρέπει να πει, ώστε να δημιουργήσει τη σωστή εντύπωση και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Γραψτε σενάρια που α) εκφράζουν το ενδιαφέρον σας σχετικά με τη στοματική υγεία του ασθενούς, β) είναι ζεστά και φιλικά, γ) ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε τυχόν ενστάσεις, και δ) εξασφαλίζουν ένα ραντεβού.

Αποστολή για το νέο έτος: Επιστροφή ασθενών!

Μην δώσετε στην επανενεργοποίηση αυτών των ασθενών χαμηλή θέση στις προτεραιότητές σας. Αντί το προσωπικό σας να πραγματοποιεί αυτά τα τηλεφωνήματα “όποτε βρίσκει την ευκαιρία”, θέστε στόχους ώστε να γίνονται κλήσεις κάθε ημέρα. Μία πειθαρχημένη προσέγγιση θα φέρει άριστα αποτελέσματα.

Πηγή: http://www.drbicuspid.com/index.aspx?sec=wom&pag=dis&ItemID=320764

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.