Αναμένεται σημαντική αύξηση στην αγορά διάφανων ορθοδοντικών μηχανημάτων

0
493
Αναμένεται σημαντική αύξηση στην αγορά διάφανων ορθοδοντικών μηχανημάτων

Στοιχεία πρόσφατης έρευνας δείχνουν ότι η αγορά διάφανων ορθοδοντικών μηχανημάτων θα παρουσιάσει ετήσια αύξηση της τάξης του 12.16% για κάθε χρόνο του διαστήματος από το 2016 μέχρι το 2021.

Αναμενεται σημαντικη αυξηση στην αγορα διαφανων ορθοδοντικών μηχανηματων

Η έρευνα (που διεξήχθη σε 10 μεγάλες χώρες) μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι η τεχνολογική πρόοδος έχει φέρει πολλές αλλαγές στην κατασκευή των ορθοδοντικών μηχανημάτων. Πλέον, οι περισσότεροι ενήλικες με αισθητικούς προβληματισμούς που στρέφονται στην ορθοδοντική επιλέγουν την αγορά κεραμικών, γλωσσικών και διάφανων ορθοδοντικών μηχανημάτων.

Ειδικότερα, κατά την τελευταία δεκαετία, όλες αυτές οι τεχνολογικές και ψηφιακές καινοτομίες προσφέρουν πληθώρα επιλογών στον ασθενή που θέλει να υποβληθεί σε ορθοδοντική θεραπεία χωρίς όμως να επηρεαστεί σημαντικά η αισθητική εικόνα του. Το γεγονός αυτό, οδηγεί τους περισσότερους ασθενείς στη ζήτηση διάφανων ναρθηκών.

Οι διάφανοι νάρθηκες είναι ένα κεφάλαιο της ορθοδοντικής που έχει ξεκινήσει να γνωρίζει σημαντική άνθηση, η οποία αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο. Πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτήν την αύξηση θα παίξει και η ανάπτυξη του οδοντιατρικού τουρισμού η οποία συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη της συγκεκριμένης αγοράς.

Μεταξύ των κυρίαρχων εταιριών διαφανών ναρθηκών είναι οι Align Technology, Ormco, DENTSPLY International, 3M και Clear Correct.

Πηγή: http :// www. den tal-tribune .com/ articles/ news/ greece/ 33569____________ 5_. html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.