Η Amazon στοχεύει την οδοντιατρική βιομηχανία;

0
850
Η Amazon στοχεύει την οδοντιατρική βιομηχανία;

Νωρίτερα το 2017 αναφέρθηκε ότι η Amazon πρόκειται να επεκταθεί στη φαρμακευτική βιομηχανία. Αν και τα νέα προκάλεσαν κάποιο φόβο στην αγορά, θεωρήθηκε ότι η συγκεκριμένη βιομηχανία, λόγω του ότι διέπεται από ένα αυστηρό σύνολο κανονισμών και ρυθμίσεων, θα ήταν σε θέση να αποτρέψει τυχόν ζημίες από αυτήν την επέκταση του Ομίλου της Amazon.

Η Amazon στοχεύει την οδοντιατρική βιομηχανία;

Σε μια αναφορά που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από τη Morgan Stanley αναφέρθηκε ότι η Amazon στοχεύει τώρα τον τομέα προμηθειών της οδοντιατρικής βιομηχανίας, γεγονός που προκάλεσε αναταραχή στους κύκλους των μεγάλων προμηθευτών οδοντιατρικών ειδών.

Σύμφωνα με πηγές που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η Amazon έχει πρόσβαση σε σημαντικά προϊόντα της Dentsply Sirona και θα λειτουργήσει ως αλυσίδα εφοδιασμού μεταξύ των επιχειρήσεων.

Σε μια προσπάθεια να διευθετηθεί η αβεβαιότητα που υπάρχει στην αγορά οδοντιατρικών ειδών, ένας εκπρόσωπος της Henry Schein είπε: “Δεν ξέρουμε κανένα από τους κορυφαίους κατασκευαστές οδοντιατρικών υλικών να έχει άμεση σχέση με την Amazon. Πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή, η Amazon είναι ένας μικρός παίκτης στις αγορές οδοντιατρικών αναλωσίμων, με ασήμαντη συμμετοχή στην αγορά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.