5 συμβουλές για κορυφαίες οδοντιατρικές φωτογραφίες!

0
568
5 συμβουλές για κορυφαίες οδοντιατρικές
people, medicine, stomatology and healthcare concept - happy middle aged male dentist in white coat with tablet pc computer at dental clinic office

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις 5 πιο σημαντικές συμβουλές για να βγάζετε κορυφαίες οδοντιατρικές φωτογραφίες.

5 συμβουλες για κορυφαιες οδοντιατρικές φωτογραφιες!

1. Εξασκηθειτε

Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά όσες περισσότερες φωτογραφίες τραβάτε, τόσο καλύτεροι θα γίνεστε σε αυτό. Να έχετε την φωτογραφική σας μηχανή πάντοτε σε ετοιμότητα στην κλινική σας, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε επι τόπου.

2. Εξοπλισμος

Είναι γνωστό ότι ένας κακός επαγγελματίας, θα κατηγορήσει τα εργαλεία του, ωστόσο το να έχετε το σωστό εξοπλισμό είναι ζωτικής σημασίας για να βγάζετε καλές οδοντιατρικές φωτογραφίες. Χρειάζεται να έχετε όλη τη σειρά από ειδικούς καθρέπτες και στοματοδιαστολείς, ώστε να τραβάτε κατάλληλες φωτογραφίες για όλους τους ασθενείς σας.

3. Συγκαταθεση

Θα χρειαστεί να έχετε γραπτή συγκατάθεση για τη χρήση των φωτογραφιών ή των βίντεο ασθενών. Κάποιοι ασθενείς δεν έχουν αντίρρηση να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες τους, άλλοι προτιμούν να μη φαίνεται όλο τους το πρόσωπο.

4. Απλες Ρυθμισεις

Πολλοί άνθρωποι στρεσαρονται σχετικά με το ποιες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να χρησιμοποιήσουν, οπότε διατηρείστε τις ρυθμίσεις όσο πιο απλές γίνεται. Οι βασικές ρυθμίσεις είναι:

Ενδοστοματικές  φωτογραφίες και φωτογραφίες χαμόγελου: – F22 | 1/200 | ISO 100
Φωτογραφίες Προσώπου: – F11 | 1/200 | ISO 100

5. Το βιντεο ειναι η νεα φωτογραφια

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε και βίντεο υψηλής ανάλυσης, το οποίο βοηθά περισσότερο στο να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα του στόματος του ασθενούς.

Μπονους Συμβουλη: Καθαριστε και στεγνωστε τα δοντια

Το σάλιο και τα υπολείμματα τροφών στα δόντια μπορεί να κρύψουν σημαντικές λεπτομέρειες και να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα της φωτογραφίας.

Πηγή: http://news.dental/2016/07/26/simon-chards-5-top-tips-dental-photography/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.